Connect with us

6ος Όμιλος

ΠΑΟ Κρουσώνα – Θύελλα Ραφήνας 1-1

Published

on

Σημαντικό βαθμό απέσπασε η Θύελλα Ραφήνας στο Ηράκλειο καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΟ Κρουσώνα. Αντίθετα, οι Κρητικοί πλέον με το συγκεκριμένο βλέπουν την υπόθεση παραμονή να δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό. Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους αφού στο 8′ ο Χαρακτιδης με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ έγραψε το 1-0. Στο 18′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ όμως η κεφαλιά του Κουράκη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κατσιούλη. Στο 26′ και στο 27′ οι ασπρόμαυροι ζήτησαν δυο φορές πέναλτι υποστηρίζοντας αρχικά ότι ο Σερέτης μάρκαρε αντικανονικά τον Τζωρμπατζάκη ενώ στη συνέχεια θεώρησαν ότι ο Τασσόπουλος έκανε χέρι εντός περιοχής. Η πίεση του ΠΑΟΚ μετουσιώθηκε σε γκολ στο 67′ χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Παππάς ενώ προηγουμένως είχε ακυρωθεί τέρμα του Σκουτέλη (63′) έπειτα από υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ. Το συγκρότημα του Γιώργου Αρχοντάκη ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γεραγωτέλη με δεύτερη κίτρινη

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ: Ζάλουντοκ, Μασέλης, Ταβλαδωράκης, Τζωρμπατζάκης, Κορδονούρης, Χαλκιαδάκης, Μπουρσέλης (81′ Καπετανάκης), Κολιακουδάκης, Κουράκης (67′ Βιτώρος), Νύχταρης (46′ Σκουτέλης), Παππάς.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κοτσιούλης, Μαντζώρος, Καμπάσης, Σερέτης, Τασσόπουλος, Ντούνης, Χαρακτίδης( 60′ Διμεσπίρα), Ανδράλας (90′ Τσαλδάρης), Γεραγωτέλλης, Πασσάς, Μητρόπουλος (65′ Ραμπαβίλας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply