Connect with us

5ος Όμιλος

Ατρόμητος Πειραιά – ΑΟΤ Αλίμου 1-1

Published

on

Ήταν δεδομένο ότι οι απουσίες των Σαγανά και Σαπαλίδη θα έπαιζαν καθοριστικό ρόλο για τον ΑΟΤ Αλίμου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά. Πράγματι, το κενό αμφότερων ήταν αισθητό καθώς το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα παρουσιάστηκε… άχρωμο επιθετικά με αποτέλεσμα να μείνει στο ισόπαλο 1-1 με τους Καμινιώτες και παράλληλα να γκρεμιστεί από την κορυφή του 5ου ομίλου έχοντας ένα αγώνα λιγότερο από τον Πανελευσινιακό. Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία, ειδικότερα στη φάση που οι γηπεδούχοι κέρδισαν το πέναλτι με το οποίο άνοιξαν το σκορ, με τους ιθύνοντες του ΑΟΤ να κάνουν λόγο για ανύπαρκτη απόφαση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το ματς ήταν ισορροπημένο χωρίς τις μεγάλες φάσεις. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν και έφτασαν στην ισοφάριση.

Γκολ: 14′ πέν. Ευθυμιάδης (το κέρδισε ο Μυλωνάς) – 38′ πέν. Βουρλούμης (το κέρδισε ο Δάρρας)

Δοκάρια: 86′ Γεωργούλης με κεφαλιά

 

Διαιτητές: Τζηλός, Παπαδημητρίου-Καραμπούλας (Λάρισας)

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Ανδρέας Μαντζούνης): Παπαδόπουλος, Στεφανής, Γαβαλάς, Κρητικός, Γεωργούλης, Στρατής, Κακκάβας (60′ Δανασής), Λοϊζίδης, Παντελίδης, Ευθυμιάδης (75′ Γεωργιάδης), Μυλωνάς (80′ Ράπτης)

 

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Η λίας Καλοπήτας):Λέτσο, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Γαβριήλ, Δάρρας, Γούλας, Καλλιπολίτης (75′ Αθανασόπουλος), Καραμέρης (80′ Σαγανάς), Μανωλιάδης, Μπραντάν, Δρυμούσης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply