Connect with us

stoplekto

“Καμπάνες” από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΠ

Published

on

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής                                                                                     

                                                                         

 Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του Κ. ΚΥΡΙΤΣΙΜΠΑΣΑΚΗ   ποδοσφαιριστή  του  σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  καθώς και την  έγγραφη  απολογία του , κι επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτόν παράπτωμα, κατά την διάρκεια και μετά την λήξη του αγώνα ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ  που έγινε στο γήπεδο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στις 26.4.2014 – βιαιοπραγία κατά του  β΄ διαιτητή, δυσφήμιση του αθλήματος.

Επιβάλλει ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού από οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για τρείς (3) μήνες  στον Κ.ΚΥΡΙΤΣΙΜΠΑΣΑΚΗ   ποδοσφαιριστή  του  σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  (άρθρο 10 παρ. 1 εδ.ι και άρθρο 26 παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

* Έναρξης ποινής μετά την έκτιση της ήδη επιβληθείσης ποινή βάση του Φ.Α.

 

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του ΧΡ.ΜΕΛΑΝΙΦΙΔΗ  ποδοσφαιριστή  του  σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  καθώς και την  έγγραφη  απολογία του , κι επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτόν παράπτωμα κατά την διάρκεια και μετά την λήξη του αγώνα ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ- ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ  που έγινε στο γήπεδο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στις 26.4.2014 – βιαιοπραγία κατά του  β΄ διαιτητή, δυσφήμιση του αθλήματος.

Επιβάλλει ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού από οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για δύο (2) μήνες στον ΜΕΛΑΝΙΦΙΔΗ ΧΡ.  ποδοσφαιριστή  του  σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  ( άρθρο 10 παρ. 1 εδ.ι και άρθρο 26 παρ. 4  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

* Έναρξης ποινής μετά την έκτιση της ήδη επιβληθείσης ποινή βάση του Φ.Α.

 

Η Π. Ε. αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  καθώς επίσης    την  απολογία του, κι επειδή  κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ΄ αυτό παραπτώματα, κατά την διάρκεια και μετά, του αγώνα ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ που έγινε στο γήπεδο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  στις 26.4.2014 – συνυπεύθυνο για αντιαθλητικές ενέργειες ποδοσφαιριστών και μελών του κατά αξιωματούχων.

Επιβάλλει στο σωματείο ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ποινή στέρησης του δικαιώματος χρήσης του γηπέδου του για 2 αγωνιστικές και  χρηματική ποινή 200 ευρώ ( άρθρο15 παρ. 8α, β του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.)

 

Η Π.Ε. αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του ΠΑΡ. ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗ  προπονητή  του  σωματείου ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ  καθώς και την  έγγραφη  απολογία του , κι επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτόν παράπτωμα ήτοι κατά την διάρκεια και μετά του αγώνα ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ  που έγινε στο γήπεδο ΜΟΣΧΑΤΟΥ στις 10.5.2014 – υβριστική συμπεριφορά προς  τον διαιτητή, βιαιοπραγία κατά θεατών

Επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα που διπλασιάζεται σε δύο  μήνες (2)  και χρηματική ποινή 100 ευρώ   στον κ. ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗ ΠΑΡ. προπονητή  του σωματείου ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ   ( άρθρο 15 παρ.8α και 12 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.) –Έκτιση ποινής με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου

 

Η Π. Ε. αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του ΚΥΠΡΑΚΗ Γ. ποδοσφαιριστή  του σωματείου ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ  καθώς ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε κι επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτόν παράπτωμα κατά την διάρκεια του αγώνα ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ  που έγινε στο γήπεδο ΜΟΣΧΑΤΟΥ στις 10.5.2014, συνεπλάκη με φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας στην εξέδρα.

Επιβάλλει ποινή αποκλεισμού για 3 αγωνιστικές ημέρες και χρηματική ποινή 30 ευρώ   στον κ. ΚΥΠΡΑΚΗ Γ. ποδοσφαιριστή  του σωματείου ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ  ( άρθρο 10 παρ.1γ του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

 

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος των σωματείων ΝΙΚΗ  ΡΕΝΤΗ  – ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ καθώς επίσης    την έγγραφη απολογία τους, κι επειδή  κρίνει ότι δεν υπέπεσαν στα αποδιδόμενα σ΄ αυτά παραπτώματα, μετά  την διάρκεια του αγώνα ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ  που έγινε στο γήπεδο ΜΟΣΧΑΤΟΥ  στις 10.5.2014, τα απαλλάσσει και δεν τους επιβάλει ποινή.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply