Connect with us

stoplekto

Νέα πορεία για τον Νικηφόρο

Published

on

Σημαντικές δυσκολίες αντιμετώπισε την φετινή αγωνιστική περίοδο στην Α ΕΠΣΑΝΑ ο Νικηφόρος Γέρακα. Τελικά μετά από μεγάλη προσπάθεια διατηρήθηκε στην Α’ κατηγορία. Η επιτυχία αυτή πανηγυρίστηκε δέοντος από όλος τους ανθρώπους της ομάδας.

 

 

Ο πρόεδρος του Νικηφόρου Γιάννης Γκαράνης δήλωσε σχετικά:

 

« Η φετινή ποδοσφαιρική περίοδος ήταν η δυσκολότερη όλων των προηγούμενων για την ομάδα μας. Η οικονομική κρίση επηρέασε σημαντικά την πρόθεσή μου να ενισχύσω τον Νικηφόρο με τους κατάλληλους για την κατηγορία ποδοσφαιριστές.

Έτσι αρκεστήκαμε να φέρουμε στην ομάδα ελάχιστους ποδοσφαιριστές επιπέδου Α’ κατηγορίας σε αντίθεση με τα πολλά νεαρά παιδιά που πήραμε από μικρές κατηγορίες, άπειρα και χωρίς γνώση των δυσκολιών και των απαιτήσεων της κατηγορίας.

 

Ακόμα στην πορεία του χρόνου πολλοί σοβαροί τραυματισμοί αποδεκάτισαν το ήδη μικρό ρόστερ με ενδεικτικό παράδειγμα την ανάγκη μας να επαναφέρουμε στην ενεργό δράση ως βασικό ( για έναν ολόκληρο γύρο) τον 47 χρόνο γνωστό τερματοφύλακα Νίκο Γιαλεσάκη, όπου από οχταετίας είχε εγκαταλείψει στην ενεργό δράση. Ευτυχώς ανταποκριθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο στο κάλεσμά μας δείχνοντας μάλιστα απόλυτη επαγγελματική συνείδηση και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι αυτό.

 

Επίσης 12 αγώνες πριν το τέλος του πρωταθλήματος, επειδή η ομάδα είχε πάρει επικίνδυνη κατηφόρα έχοντας 6 συνεχόμενες ήττες, αλλάξαμε προπονητή. Συγκεκριμένα επανήλθε ο Ξενοφώντας Ρούσσης που όπως και την περσινή περίοδο οδήγησε την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών κατορθώνοντας τελικά την παραμονή μας στην κατηγορία. ον εν λόγω επιστήμονα- προπονητή είναι γνωστή και πιστεύω ότι πρόκειται για ό,τι το καλύτερο υπάρχει στον χώρο των αθηναϊκών πρωταθλημάτων γενικότερα.

Σαφώς και του έκανα πρόταση να παραμείνει στον Νικηφόρο, και την νέα περίοδο και περιμένω την απάντησή του που εξαρτάται πολύ από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις όπως μου δήλωσε. Όμως η σκέψη μου είναι ότι γύρω από αυτόν τον συγκεκριμένο προπονητή πρέπει να κτιστεί η νέα ομάδα του Νικηφόρου την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 και θα επιδιώξουμε να έχει απόλυτα πρωταγωνιστικό ρόλο. Ευτυχώς οι τωρινές οικονομικές μου συνθήκες ευνοούν μια τέτοια προοπτική.

 

 

Στις προσεχείς ημέρες θα συζητήσουμε με ποδοσφαιριστές που έδειξαν στην πορεία του πρωταθλήματος πως είχαν ικανότητες , όρεξη και διάθεση να προπονηθούν και να βοηθήσουν την ομάδα ώστε αυτοί να παραμείνουν μαζί μας και την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

 

Ακόμα έχουμε προσδιορίσει τους μεταγραφικούς μας στόχους και θα φέρουμε στον Νικηφόρου ποδοσφαιριστές που αποδειγμένα μπορούν να ανταποκριθούν στο βάρος του πρωταθλητισμού που θα κάνει την προσεχή περίοδο η ομάδα μας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply