Connect with us

6ος Όμιλος

Κηφισιά: Επιβεβαίωση για την παραμονή Στασινού-Ανανέωσε και ο Ιωσήπου

Published

on

Με τα χρώματα της Κηφισιάς θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Τάσος Στασινός, είδηση για την οποία σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο ρεπορτάζ (δείτε εδώ). Ο έμπειρος αμυντικός αποτέλεσε εκ των κορυφαίων μονάδων τη φετινή σεζόν για το συγκρότημα του Μάρκου Μαυρομάτη εξαργυρώνοντας την χρονιά που πραγματοποίησε. Παράλληλα, την εστία των Κηφισιωτών θα υπερασπίζεται και ο Σταύρος Ιωσήπου ο οποίος έδωσε τα χέρια με την διοίκηση Γατζούλα ώστε να παραμείνει στην ομάδα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Κηφισιάς: Ακόμη δύο βασικά και πολύτιμα στελέχη της περσινής χρονιάς θα έχει στο δυναμικό της η ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Καταρχήν, τις υπηρεσίες του θα προσφέρει στην Κηφισιά για έκτη συνεχόμενη σεζόν ο Τάσος Στασινός. Ο 29χρονος δεξιοπόδαρος πλάγιος μεσοαμυντικός αποτελεί μέλος της οικογένειάς μας όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας μας στα εθνικά πρωταθλήματα, είτε στη Δ’ είτε στη Γ’ Εθνική.

Παράλληλα, ανανεώθηκε η συνεργασία και με τον Σταύρο Ιωσήπου. Ο 23χρονος τερματοφύλακας είναι κάτοικος Κηφισιάς τις τελευταίες τέσσερις σεζόν, με εξαίρεση την εξάμηνη παρουσία του στην Τούρνου Σεβερίν πριν από ενάμιση χρόνο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply