Connect with us

5ος Όμιλος

Κισσαμικός: Αρκετά προβλήματα ενόψει Γιούχτα

Published

on

Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (06/06) συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας  του Κισσαμικού, για το παιχνίδι της Κυριακής (08/06, 17:00) με τον Γιούχτα.

Η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου (07/06).

Ο προπονητής του Κισσαμικού Σπύρος Μπαξεβάνος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, αφού δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ενγκουέμ, Λαζαρίδης, ο τραυματίας Ψυχουντάκης και οι Χολέβας, Παραλίκης.

 

Δηλώσεις Μπαξεβάνου για το ματς με Γιούχτα

 

Διαβάστε την τοποθέτηση του Σπύρου Μπαξεβάνου στην επίσημη σελίδα του Κισσαμικού, για το τελευταίο ματς πρωταθλήματος  με τον Γιούχτα:

 

“Είναι ένα παιχνίδι μετά από μεγάλο διάστημα αναμονής. Ευτυχώς που η ομάδα θα πάει να δώσει ένα παιχνίδι μετά από πάρα πολύ καιρό χωρίς να έχει άγχος και πίεση. Θα δούμε και κάποια παιδιά που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτά, χωρίς να εξαρτηθεί από την απόδοσή τους σε ένα παιχνίδι η παρουσία τους όλη τη χρονιά. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι δεν πάμε να παίξουμε με πίεση σε αυτό το παιχνίδι. Η κατάσταση ήταν κουραστική αυτόν τον καιρό με την αναμονή για τον ορισμό της ημερομηνίας της τελευταίας αγωνιστικής.”

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply