Connect with us

5ος Όμιλος

Συγχαίρει Καλέμπουμπα και ΠΟΑ ο ΑΟΤ Αλίμου

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟΤ Αλίμου, μέσω της οποίας ευχαριστεί τους ανθρώπους αλλά και τον πρόεδρο του ΠΟΑ, Γιάννη Καλέμπουμπα για την στάση που τήρησαν στο κυριακάτικο παιχνίδι παρά την κρισιμότητα του.  Παράλληλα, οι άνθρωποι των ”μπλε” στον επίλογο τους τονίζουν ότι η προσφυγική ομάδα θα βρει τη δύναμη και θα επιστρέψει άμεσα στις εθνικές κατηγορίες. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του ΠΟΑ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Γ. Καλέμπουμπα για την φιλοξενία που επεφύλαξαν στην αποστολή και στους φιλάθλους της ομάδας μας.

Η στάση τους, που έχει ιδιαίτερη σημασία δεδομένης της τεράστιας κρισιμότητας του αγώνα, προάγει αυτές τις αρχές του ποδοσφαίρου που κι εμείς ως νέοι στον χώρο θέλουμε να υπηρετήσουμε και  αναδεικνύει τις αξίες και τον χαρακτήρα των ανθρώπων του ΠΟΑ.

Οι μεμονωμένες αντιδράσεις κάποιων φιλάθλων στο τέλος του αγώνα, τυγχάνουν  της απόλυτης κατανόησης μας λαμβάνοντας υπόψιν την πικρία τους για τον υποβιβασμό της ομάδας  τους  και δεν αλλοιώνουν την πολύ καλή εντύπωση μας και για την συμπεριφορά του συνόλου των φιλάθλων του ΠΟΑ.

Ευχόμαστε ειλικρινά και είμαστε βέβαιοι , ότι οι άξιοι άνθρωποι του ΠΟΑ θα βρουν την δύναμη και το κουράγιο να ξεπεράσουν αυτή την δύσκολη στιγμή και θα οδηγήσουν το συντομότερο δυνατόν την εξαιρετική ομάδα τους εκεί που πραγματικά της αξίζει.

Το έχει ανάγκη πάνω απ’ όλα το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply