Connect with us

5ος Όμιλος

Ανανέωσε ο Παϊνέσης στο Λουτράκι

Published

on

Με τη φανέλα του ΑΟ Λουτράκι θα εξακολουθεί να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Αλέξης Παϊνέσης ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Κορίνθου. Αναλυτικά η ανακοίνωση των οράνιε: Για τέταρτη χρονιά (3η συνεχόμενη) θα συνεχίσει να φοράει τη  φανέλα των οράνιε ο Αλέξης Παινέσης.

Ο 25χρονος αμυντικός μέσος είχε συναντηθεί πριν λίγες μέρες με τους διοικούντες της ομάδας, υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά ο ποδοσφαιριστής είχε ζητήσει λίγο χρόνο έτσι ώστε να τακτοποιήσει πρώτα τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Δεν παρουσιάστηκε κάποια επιπλοκή και σήμερα αργά το απόγευμα οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους”.

Παϊνέσης: Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη 

Αμέσως μετά την επικύρωση της συμφωνίας ο Παϊνέσης παραχώρησε την εξής δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τη Διοίκηση που μου έδειξαν εμπιστοσύνη για να συνεχίσω να είμαι μέλος στην οικογένεια του Α.Ο.Λ. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και στο τέλος της χρονιάς να έχουμε επιτύχει το σκοπό μας».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply