Connect with us

stoplekto

ΑΟ Κορυδαλλός: Ανανέωσε με Κατσικώστα – Γυμναστής ο Δερμάτης

Published

on

Ο ΑΟ Κορυδαλλός ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση συνεργασίας για 3η συνεχόμενη χρονιά με τον προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Κατσικώστα.

 

Η πολύ καλή δουλειά του Παναγιώτη στους τερματοφύλακες αλλά και η πολύ καλή συνεργασία με τους προπονητές και την διοίκηση του συλλόγου ήταν οι λόγοι της ανανέωσης.

 

Ο Παναγιώτης Κατσικώστας έκανε την ακόλουθη δήλωση στο site του συλλόγου :

 

Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει με το να ανανεώση την συνεργασίας μας για 3η συνεχόμενη χρονιά και εύχομαι να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους που έχει θέσει για την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά.

 

Παράλληλα ο ΑΟ Κορυδαλλός ανακοινώνει την ένταξη του Βασίλη Δερματή στο τεχνικό team της αντρικής ομάδας όπου θα αναλάβει την εκγύμναση της. Ο Βασίλης Δερματής επιστρέφει στο ρόλο του γυμναστή μετά από 1 χρόνο αφού ήταν στο δεύτερο μισό της περιόδου 2012-2013 με προπονητή τον Δημήτρη Βουτσινά όπου η ομάδα ανέβηκε στην Α΄ κατηγορία.

 

Έχει σπουδάσει στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) και είναι κάτοχος διπλώματος προπονητού UefaB. Την περίοδο 2013-2014 εκτός από ποδοσφαιριστής του Αργοναύτη ήταν και προπονητής στiς ακαδημίες του.

 

Ο Βασίλης Δερμάτης είπε στο siteτου συλλόγου:

 

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Αγιουτάντη και όλη την οικογένεια του ΑΟ Κορυδαλλός για την έναρξη της συνεργασία μας. Να ευχηθώ καλή συνεργασία με τους προπονητές κ. Μανώλη Πράσινο και κ. Λευτέρη Φελλά όπως και με τον κ. Παναγιώτη Κατσικώστα . Θα δουλέψουμε όλοι ώστε η ομάδα να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει. Υγεία σε όλον τον ποδοσφαιρικό Πειραιά.

 

Η έναρξη της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 19 Αυγούστου και ώρα 20:00. Οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν το αθλητικό τους υλικό και θα μπουν κατευθείαν στο γήπεδο για προπόνηση.

 

Εκτός απροόπτου η ομάδα δεν θα κάνει άλλες προσθήκες ποδοσφαιριστών. Το ρόστερ έχει κλείσει εδώ και καιρό καθώς ο σχεδιασμός είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίς. Θα ανακοινωθούν όμως ακόμη 6 ποδοσφαιριστές που έχουν κλείσει αλλά υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες για να τελειώσουν και να είναι ανακοινώσιμοι.

 

Η διοίκηση του ΑΟ Κορυδαλλός θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν σε επάφη με τον σύλλογο ώστε να ενταχθούν στο δυναμικό του χωρίς όμως να επέλθει συμφωνία. Πάντα η πόρτα της ομάδας θα είναι ανοικτή για συνεργασία στο μέλλον.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply