Connect with us

stoplekto

Η ΕΠΣΠ ενημερώνει…

Published

on

Σύμφωνα με τον κανονισμό εγγραφών, μετεγγραφών ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών οι μετεγγραφές γίνονται από 1 ΙΟΥΛΙΟΥ μέχρι και 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

Όπως ενημέρωσε η Ε.Π.Ο. οι αιτήσεις μεταβολών που θα υποβληθούν από την Ένωση μας μετά τις καταληκτικές ημερομηνίες θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και θα απορρίπτονται.

Επειδή ο κύριος όγκος των μετεγγραφών κατατίθενται στην Ε.Π.Σ.Πειραιά τις τελευταίες ημέρες και προκειμένου η Γραμματεία της Ε.Π.Σ.Πειραιά να υποβάλει στην Ε.Π.Ο. όλες τις μετεγγραφές μέχρι και την ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ η Ένωση θα δέχεται αιτήσεις μετεγγραφών μέχρι και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 και ώρα 6μ.μ.

Μετά την ημερομηνία αυτή καμία αίτηση δεν θα γίνει δεκτή.

Ωστόσο παρακαλούμε τα σωματεία να αποφύγουν όσο είναι δυνατόν την κατάθεση δελτίων (αιτήσεις μεταβολών) την τελευταία στιγμή ώστε να αποφευχθούν τυχόν λάθη, κι ενδεχομένως επιπλέον άσκοπα έξοδα.

 

*Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι αύριο Πέμπτη 14 Αυγούστου, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου τα γραφεία της Ένωσης θα είναι ανοιχτά έως τις 12 π.μ.

Τα γραφεία της Ε.Π.Σ.Π. θα λειτουργήσουν και πάλι κανονικά από την Δευτέρα 18 Αυγούστου.

 

*Στην δημοσιότητα τέθηκε και η Προκήρυξη του Εφηβικού- Παιδικού Πρωταθλήματος περιόδου 2014-2015, την οποία τα σωματεία μπορούν να την προμηθευθούν από την Γραμματεία της ΕΠΣΠ η από site της ένωσης: www.epspeir.gr στην ενότητα Προκηρύξεις – Έντυπα

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply