Connect with us

stoplekto

Η ΕΠΣΠ ενημερώνει…

Published

on

Ενημερώνουμε τα σωματεία, ότι ποδοσφαιριστές που παράλληλα είναι διπλωματούχοι Προπονητές κι έχουν στην κατοχή τους Ταυτότητες UEFA της ΕΠΟ ή Πιστοποιήσεις Προπονητών από τις Ενώσεις , δεν έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται στους επίσημους αγώνες Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου .

Τυχόν συμμετοχή τους αποτελεί αντικανονική συμμετοχή , εφαρμοζόμενης της διάταξης 23 παρ. 11 του ΚΑΠ ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων.

Ποδοσφαιριστής που υπόκειται σε αυτές τις περιπτώσεις οφείλει πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων να καταθέσει στην Ε.Π.Σ.Π., η στην ΕΠΟ αίτηση αναστολής της Προπονητικής Ιδιότητας του, για όσο διάστημα επιθυμεί να αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής.

 

Η Ε.Π.Σ.Π. υπενθυμίζει στα σωματεία της Α΄ Κατηγορίας που έχουν οφειλές, ότι θα πρέπει να τις έχουν τακτοποιήσει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 27-28 Σεπτεμβρίου, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ορισθεί ο αγώνας τους.

Το λογιστήριο της Ένωσης θα είναι ανοιχτό την Τετάρτη και την Πέμπτη τις ώρες 10.00 έως και 15.00

 

Στο Πανεπιστήμιο οι Πειραιώτες Διαιτητές

 

Πραγματοποιήθηκαν χθες Δευτέρα 22/9/2014 οι γραπτές εξετάσεις των μη αξιολογημένων Διαιτητών της Ε.Π.Σ.Πειραιά. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, κι έλαβαν μέρος περίπου 85 Πειραιώτες διαιτητές.

Ακολούθησε δίωρη ενημερωτική – επιμορφωτική ημερίδα όπως επιβάλλει η ΚΕΔ /ΕΠΟ υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Διαιτησίας κ. Χ. Μοιραδωράκη την οποία παρακολούθησαν και οι αξιολογημένοι Πειραιώτες διαιτητές.

 

Οι κληρώσεις των Υποδομών

 

Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Ένωσης η κλήρωση του Εφηβικού και Παιδικού πρωταθλήματος για τη περίοδο 2014-2015. Οι ομάδες που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις των ομίλων τους τη περσινή χρονιά τοποθετήθηκαν στην Α’ Κατηγορία ενώ οι υπόλοιπες μοιράστηκαν στους ομίλους της Β’ Κατηγορίας. Αναλυτικά ο καταρτισμός των ομίλων και το πρόγραμμα είναι αναρτημένα στο σάιτ της Ένωσης (www.epspeir.gr).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply