Connect with us

Uncategorized

Ισόπαλο 0-0 το Εργοτέλης – Παναιτωλικός..

Published

on

Μετά από ένα κακό παιχνίδι χωρίς ρυθμό Εργοτέλης και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 στο Παγκρήτιο.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι Κρητικοί μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, στο 9’ ο Νίκος Κατσικοκέρης επιχείρησε σουτ, χωρίς ωστόσο να κάνει δύσκολο το έργο του Μπλάζιτς.

Όπως και να έχει οι Κρητικοί συνέχισαν στον ίδιο ρυθμός, όμως δεν έβρισκαν διαδρόμους προς την εστία του Παναιτωλικού, ώστε να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις.

Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και είχαν μερικές καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ.

Στο 23′ η σέντρα σουτ του Θεοδωρίδη κατέληξε στην πάνω πλευρά των διχτύων του Καβουσάκη, ενώ το πλασέ του Καμαρά από πλάγια πέρασε παράλληλα στην εστία του γκολκίπερ των γηπεδούχων. Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ δεν το έβαλαν κάτω και το σουτ του Χαριστέα στο 33′ πέρασε άουτ.

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισαν και οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Καραγεωργίου, οι οποίοι προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα των «καναρινιών» με κάθε τρόπο.

 

Μάλιστα, στο 36′ είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεάλ να περνάει ελάχιστα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπλάζιτς.

 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Ο Εργοτέλης πίεζε και προσπαθούσε να φτάσει μπροστά στα καρέ του Μπλάζιτς. Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικό συνέχισε να είναι εκτός παιχνιδιού και να μην δείχνει σε κανένα σημείο του αγώνα το πρόσωπο των τελευταίων αναμετρήσεων.

 

Όσο τα λεπτά κυλούσαν τόσο και ο ρυθμός έπεφτε κατακόρυφα. Ο Εργότελης συνέχιζε να κρατάει την μπάλα στα πόδια του αλλά ούτε εκείνος έφτανε μπροστά στα καρέ του Μπλάζιτς.

Έτσι, μ’αυτά και μ’ αυτά το τελικό 0-0 είναι και το δίκαιο αποτέλεσμα, της όχι και πολύ καλής αναμέτρηση που διεξήχθη στο Παγκρήτιο, με τις δύο ομάδες ωστόσο να παίρνουν από ένα πολύτιμο βαθμό.

 

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Βίσιο, Κουτσιανικούλης (60’ Χαντί), Τζούνιορ, Σασιασβίλι, Ολίσε, Σαρρής, Γιαλούσης, Κατσικοκέρης (89’ Καρέλης), Λεάλ, Μπέτο (86’ Χρυσοφάκης).

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Άντι, Ντολεζάι, Εντζεγκουέλε, Μητρόπουλος (90’ Μεζάκ), Ρότσα (71’ Σιόντης), Κούσας, Θεοδωρίδης (93’ Παλαιολόγος), Καμαρά, Χαριστέας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply