Connect with us

Uncategorized

Νίκη στην πρεμιέρα ο Πανελευσινιακός..(φωτο)

Καθάρισε η Νικολαϊδη..

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα για την πολύπαθη Ελευσίνα, αφού πήρε τη νίκη κόντρα στην Αγ. Παρασκευή, με προβολή της Νικολαΐδου στο 40’, έπειτα από σουτ της Μαρτίνη.

Στο πρώτο ημίχρονο τα κορίτσια της Αθηνάς Ρεντούμη ήταν ανώτερες της Αγ. Παρασκευής, έχασαν πολλές ευκαιρίες ενώ εγκλώβισαν στην άμυνα τα κορίτσια του Γιαννόπουλου Γιάννη. Στο δεύτερο όμως ημίχρονο, η απουσία φυσικής κατάστασης της Ελευσίνας  έδωσε το περιθώριο στην Αγ. Παρασκευή να απειλήσει την εστία της γηπεδούχου χωρίς όμως αποτέλεσμα.Ο τεχνικός της Αγ. Παρασκευής, Γιάννης Γιαννόπουλος δήλωσε  ότι θα μπορούσε να πάει καλύτερα η ομάδα του, αλλά η εμπειρία της Ελευσίνας φάνηκε εντός αγωνιστικών χώρων.  Έχει γίνει καλή προετοιμασία σεόλα τα επίπεδα, και αυτό θα φανεί στην πορεία του πρωταθλήματος. Στόχος της ομάδας είναι η παραμονή, ώστε να τεθούν οι βάσεις για το μέλλον.Για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα της Ελευσίνας σήμερα η κ. Αθηνα Ρεντούμη δήλωσε ότι  «η προετοιμασία που κάναμε δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για διάφορους λόγους. Δεν υπήρχε μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις και στα φιλικά παίξαμε με πολλές βασικές απουσίες. Αυτό δυσκόλεψε το έργο της ομάδας, καθώς είχαμε κενά σε βασικές θέσεις, κάτι που έκανε την ομάδα να δείχνει ανέτοιμη σε πολλά επίπεδα.
Η συνέχεια του πρωταθλήματος έχει δυσκολότερα παιχνίδια και είναι ένας όμιλος που όλες οι ομάδες βρίσκονται σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα, με αποτέλεσμα η απόσταση ανάμεσα στην επιτυχία της ανόδου και την αποτυχία του υποβιβασμού να είναι μικρή, ανέφερε η κ. Ρεντούμη. Μάλιστα δήλωσε ότι θα γίνει στο επόμενο διάστημα μία μίνι προετοιμασία, ώστε να καλυφθούν τα κενά και να ενισχυθεί η προσπάθεια στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Μελάκη, Καρόζη, Μεθενίτη, Κουλούμαση, Καγκιά, Νικολαΐδη, Βαρασά, Μαρίνη (76’ Κίρου), Αλέτρα (83’ Λουλούδη), Αποστολοπούλου, Κακαράτζα.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Δασκαλοπούλου, Βοϊκλή, Γιαννόγλου, Τσαγκαλίδου, Αραπάκου, Κορομπιλιά (81’ Καραμολέγκου), Ντάβου (60’ Βενέτη), Λόλη Β. , Παπαμήτρου, Τοπαλίδη, Καλτσή (80΄ Βασιλειάδου).
Αντα Κωνσταντίνου

womensports.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply