Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

“Βρίσκει τα πατήματά της η ομάδα” λένε στον Αθηναϊκό

Published

on

Κάτι από τις παλιές καλές εποχές θύμισε ο Αθηναϊκός στο εκτός έδρας ματς Κυπέλλου με αντίπαλο τη Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης. Ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο παρουσίασαν ποδόσφαιρο αξιώσεων και ο ένας παίκτης της ομάδας ήταν καλύτερος από τον άλλον. Οι παίκτες ωστόσο του Αθηναϊκού που έχουν “κλέψει” την παράσταση είναι οι δύο Ρουμάνοι. Ο επιθετικός Κιούτακ και ο Μοροσάνο ο οποίος τα κάνει όλα στην μεσαία γραμμή. Και καλύπτει και κόβει και δημιουργεί αλλά και ενισχύει την επίθεση της ομάδας του. Παρά ωστόσο τις δύο σερί εκτός έδρας νίκες στο Κύπελλο ΕΠΣΑ με σύνολο τερμάτων 8-2 οι άνθρωποι του Αθηναϊκού δεν “πετάνε” στα σύννεφα.

Πρώτος και καλύτερος ο τεχνικός της ομάδας Σταύρος Χαϊδεμένος ο οποίος δήλωσε:”Η ομάδα έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά της. Σίγουρα κάθε νίκη μας χαροποιεί, όμως δεν ξεχνάμε ότι έχουμε πολύ δουλειά και πολύ δρόμο μπροστά μας”. Από την πλευρά του ο γενικός αρχηγός των “λόρδων” Γιώργος Ζαφειρόπουλος επισήμανε:”Προχωράμε με βήματα προσεκτικά, αργά και σταθερά. Κερδίσαμε δύο παιχνίδια όμως δεν μένουμε σε αυτά”. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Νεοπεντελικό οι παίκτες του Αθηναϊκού δεν χάλασαν το χατίρι του προπονητή τους.

Ο Σταύρος Χαϊδεμένος επειδή μετά το ματς έπρεπε να πάει σε γάμο τους ζήτησε να “καθαρίσουν” το ματς στην κανονική διάρκεια του αγώνα και να μην υπάρξει παράταση, όπως κι έγινε. Εξάλλου σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να υπάρξουν δύο ακόμα προσθήκες στο ρόστερ του Αθηναϊκού, μέσα στις επόμενες μέρες.

Tου Φώτη Κατσούφη.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply