Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πήρε τον πόντο ο Ιερόθεος – Φωνάζουν για Σφακιανάκη στο Ρουφ

Published

on

Ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση διεξήχθη στο Ρουφ. Ο τοπικός ΠΑΟ και ο Άγιος Ιερόθεος αναδείχθηκαν ισόπαλοι σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από τον ρέφερι   Σφακιανάκης , κυρίως για την φάση του 83′ όπου οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν  με πέναλτι σε 1-1 .

 

Ο αγώνας είχε αρκετές φάσεις, καλό ρυθμό κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όμως ξεκίνησε αρνητικά για τον Ιερόθεο αφού ο Νιζάμης τραυματίστηκε στο 25′ και αναγκάστηκε να αποχωρήσει , με τις πρώτες εκτιμήσεις να  αναφέρουν ότι πρόκειται για κάταγμα στα δάκτυλα του ποδιού του. Μετά από ένα ανούσιο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες πρόσφεραν ωραίο θέαμα στον κόσμο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 59′ με καρφωτή κεφαλιά του Ρίζου έπειτα από ωραία σέντρα του Καραμπά .  Στο 49′, 54′ και στο 82′ ο τερματοφύλακας  Χαρίσης κράτησε ανέπαφη την εστία του σε προσπάθειες των φιλοξενούμενων, όμως ο Μπερτσιάς με πέναλτι στο 83′ τον νίκησε γράφοντας το τελικό 1-1. Η φάση του πέναλτι ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων καθώς οι γηπεδούχου θεωρούν ότι δεν υπήρξε αντικανονικό μαρκάρισμα από τον  Τομπουλίδη  Επίσης οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται και για πέναλτι του Μηλιώνη στον Ρίζο στο 55′ ενώ στο 57′ ακυρώθηκε γκολ του Καραγεώργου για τον Ιερόθεο. Στο 82′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Διονυσόπουλο.

 

ΠΑΟ Ρουφ: Χαρίσης, Καραμπάς, Καραβίδας, Μπέρτζος, Τριανταφυλλίδης, Τομπουλίδης, Φωτόπουλος (70′ Λεβεντάκος), Κολοφώτης, Ρίζος, Ματίας (λ.τρ. Σαχινίδης), Γαλάνης.

 

Άγιος Ιερόθεος: Μηλιώνης, Οικονόμου, Μίχος (15′ Μουρτζάκης), Ντεντόπουλος, Βατίστας, Λουκάκης, Μπερτσιάς, Κουμπούλης, Νταβιώτης (70′ Κρεμύδας), Διονυσόπουλος, Νιζάμης (λ.τρ. Καραγεώργος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply