Connect with us

stoplekto

Δόξα Πειραιά – Νέοι Δραπετσώνας 1-1

Published

on

Μετά από ένα παιχνίδι όπου σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στη λήξη Δόξα Πειραιά και Νέοι Δραπετσώνας αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 .

Ο αγώνας κρίθηκε από το α’ μέρος . Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 6’ με τον Ζήσι και ισοφάρισαν οι Δραπετσωνίτες στο 17’ με τον Καραγιάννη .

Στο 74’ ο διαιτητής Μαρινάκης απέβαλε από τον αγωνιστικό χώρο τον προπονητή της Δόξας Αντώνη Καλαμάκη .

Στο 90’ ο Σφυρής αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ( δεύτερη κίτρινη)Αμέσως μετά πηγαίνοντας για τα αποδυτήρια τραυματίστηκε στην πλάτη ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας των Νέων με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο . όπως καταγγέλθηκε κάποιο άτομο κτύπησε με δύναμη μια σιδερένια πόρτα στην πλάτη του Ζερβάκου .

Με τη λήξη δημιουργήθηκαν συμπλοκές μεταξύ παικτών και ο διαιτητής έγραψε στο φύλο αγώνα τους Παγώνη , Πικραμένο από τη Δόξα και τον Κυριάκο από τους Νέους Δραπετσώνας.

ΔΟΞΑ: Παγώνης Δρίβας( 57’΄Λίσι) , Παπαϊωάννου Δ., Παπαδόπουλος( 60’ Κάρλες) , Παπαϊωάννου Ι.,Βεκρής( 70’ Φαναριώτης) , Χατζηγεωργαλής., Γαλανομάτης , Πικραμένος, Ζήσι, Πήττας

ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Κυριάκος, Ικονόμη, Τσαβδάρης, Μπάρκας( 12’ λ.τρ Σέβο) Συρίγος, Κατρακύλας, Καραγιάννης, Σκρόνιας( 70’ Σοφιανός) , Σφυρής, Θεοδώρου, Τσελεπής

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply