Connect with us

stoplekto

Φοίνικας Αγίας Σοφίας : Αφιερωμένη στο Μιχάλη…

Published

on

Δυναμικά ξεκίνησε ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας τις φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Η ομάδα του Αντώνη Σαρρή επικράτησε στην πρεμιέρα με 2-1 του Νέου Ικονίου. Μια νίκη που παίκτες και τεχνική ηγεσία αφιέρωσαν στον Μιχάλη Μουσελίμη. Ο άτυχος γκολκίπερ τις τελευταίες μέρες νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Τζανείου Νοσοκομείου μετά από ατύχημα που είχε με την μηχανή του.

Μάλιστα οι παίκτες του Φοίνικα τίμησαν τον Μιχάλη φωνάζοντας το όνομά του πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά και στο τέλος της αναμέτρησης σε μια αρκετά συγκινητική στιγμή.

Η κατάσταση του 33χρονου πορτιέρο είναι σταθερή, αλλά παραμένει κρίσιμη, καθώς ο Μιχάλης είναι ακόμα σε καταστολή. Το θετικό είναι ότι τα τραύματα στο θώρακα είναι αντιμετωπίσιμα, ενώ δεν υπάρχει εσωτερική αιμορραγία. Το πρόβλημα είναι στο κεφάλι, καθώς ο παίκτης φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αιμάτωμα και τα επόμενα 24ωρα είναι αρκετά σημαντικά. Πάντως από το ιατρικό περιβάλλον υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Μιχάλης θα ανταπεξέλθει, καθώς ο οργανισμός του για την σοβαρότητα της κατάστασης έχει ανταποκριθεί αρκετά καλά.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply