Connect with us

3ος Όμιλος

Σημαντική νίκη για τον Αστέρα Μαγούλας-Φωνές ο ΑΟ Κύμης

Published

on

Σε ένα ματς όπου η ένταση και το πάθος άγγιξαν το… ζενίθ, ο Αστέρας Μαγούλας πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αφού επιβλήθηκε με 1-0 του ΑΟ Κύμης. Οι παίκτες του Άλκη Ελευθεριάδη εκμεταλλεύτηκαν την ιδανική εκκίνηση που πραγματοποίησαν και κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα που τους χάρισε τη νικη στο 6′ όταν ο Μπέχλης μετουσίωσε το πέναλτι που κέρδισε από τον Αγριοδήμο σε γκολ. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η ομάδα του Μάκη Ντόβολη κυριάρχησε στο γήπεδο, με τους γηπεδούχους να παίζουν έξυπνα το παιχνίδι της… αντεπίθεσης. Στο 19′ ο Ζαχαράκης έφτασε κοντά στο 1-1 όταν η σέντρα που επιχείρησε βρήκε στο σώμα αμυνόμενου ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Βασιλειάδη. Στο β’ μέρος μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και εκείνη ήταν ο ΑΟ Κύμης. Στο 66′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν όταν ο Δήμου δεν μπόρεσε από κοντά να σπρώξει τη μπάλα μέσα, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ζαχαράκης έστειλε τη μπάλα ανενόχλητος άουτ. Στο 88′ ο Αστέρας είχε την ευκαιρία να ‘κλειδώσει’ τη νίκη, όμως το σουτ του Χάντι σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Αγριοδήμου. Στα τελευταία λεπτά, η ένταση κορυφώθηκε όταν ο διαιτητής, Γρίμμας (ΣΔ Αθηνών) απέβαλλε με απευθείας κόκκινη τον Δήμου μετά από υπόδειξη του α’ βοηθού. Η συγκεκριμένα απόφαση ξεσήκωσε τους ποδοσφαιριστές και τον πάγκο του Ευβοϊκού συλλόγου, με αποτέλεσμα να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια και ο προπονητής Βαγγέλης Ντόβολης. Η λήξη του αγώνα βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη η οποία τους γεμίζει αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Άλκης Ελευθεριάδης) Βασιλειάδης, Κλήμης, Τσάγκαρης, Βασιλείου, Καρίκι, Στίλα (73′ Δημόπουλος), Μπέχλης (83′ Δέδες), Τσατίδης, Ανδριαννόπουλος, Παπακωσταντίνου (64′ Χαντής), Επιτροπάκης

ΑΟ ΚΥΜΗΣ (Βαγγέλης Ντόβολης) Αγριοδήμος, Κόκκος, Τσατσαρώνης, Καρατζάς, Ταυταρίδης, Δημητρακόπουλος, Ντούρμας (69′ Λέτσος), Κεϊτά (81′ Μανωλάς), Ζαχαράκης, Δήμου, Τσάλμας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply