Connect with us

3ος Όμιλος

Καββακάς: Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης

Published

on

Ο Παναργειακός έκανε το καθήκον του στην αναμέτρηση με τον Βύζαντα Μεγάρων καθώς επικράτησε με 2-0 ωστόσο ο προπονητής των ‘λύκων’, Τιμόθεος Καββακάς θεωρεί ότι η ομάδα του έχει περιθώρια βελτίωσης αφού τόνισε ότι δεν βρίσκεται στο επίπεδο που επιθυμεί ο ίδιος. Χαρακτηριστικά, ο έμπειρος προπονητής στις δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr υποστήριξε: Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά η ομάδα δεν είναι στο σημείο που επιθυμώ εγώ τη δεδομένη χρονική στιγμή. Σημασία έχει ότι τα παιδιά προσπάθησαν και κέρδισαν δίκαια. Θέλουμε δουλειά και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί ώστε η ομάδα να γίνει καλύτερη στο μέλλον. Πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς που για εμάς είναι σημαντικό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος’.

Ερωτηθείς, τι ήταν εκείνο που τον προβλημάτισε στο παιχνίδι με τον Βύζαντα Μεγάρων, ο ικανότατος προπονητής υπογράμμισε: Εμείς οι προπονητές είναι καλό και λογικό να προβληματιζόμαστε. Δεν έχουμε εστιάσει κάπου συγκεκριμένα, αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε και να αντιληφθούν οι ποδοσφαιριστές τη φιλοσοφία που θέλω να περάσω. Τα παιδιά δείχνουν διάθεση και ας ελπίσουμε να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπολογίζω σε όλους τους ποδοσφαιριστές”.

Για το επόμενο ματς με τον Ζακυνθιακό, το τεχνικό επιτελείο μπορεί να υπολογίζει στον Κοιλιάρα ο οποίος έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί, ενώ εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Σίμωσης, Λιόσης, και Κουκούλης. Παράλληλα, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Αργεντινού Όγιος ο οποίος περιμένει να εκδοθεί το δελτίο του.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply