Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΔΑ (1/11)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Αστέρας Άνω Λιοσίων – Ηρακλής Ελευσίνας 1-2

Τα αδέλφια Αξιώτη «καθάρισαν» τη νίκη του Ηρακλή Ελευσίνας επί του Αστέρα Άνω Λιοσίων με 2-1, έπειτα από ένα αρκετά δυνατό ματς με τρεις αποβολές.

Ο Γιώργος Αξιώτης άνοιξε το σκορ στο 5’, για να ισοφαρίσει για τον Αστέρα ο Καλλίνικος στο 69’. Η λύτρωση για τον Ηρακλή ήρθε από τον Αντώνη Αξιώτη στο 85’. Μετά το γκολ ο διαιτητής Σταμάτης απέβαλε για εξύβριση τον Κατσάφαρο. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με εννιά από το 75’ λόγω αποβολών με δεύτερη κίτρινη των Κλιματιανού(69’) και Κωστόπουλου(75’).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κρητικός, Παπαϊωάννου, Σμαΐλης, Κλιματιανός, Βεΐζι, Βασιλείου, Κουκουρδέλης, Δαμιανόπουλος Γ., Λιούρας(30’ λ.τρ. Καλλίνικος), Σιδηρόπουλος(69’ Δαμιανόπουλος Ε.).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Φωτιάδης, Αξιώτης Γ., Λυμπέρης(85’ Πόκα), Ζαφειρόπουλος, Άγγος, Τσολερίδης, Παροτσίδης(65’ Μουράτι), Πέππας, Κατσάφαρος, Καρκαμπάτσης Αξιώτης Α.

 

 

Ελευσινιακός- Σκορπιός Φυλής 2-0

Δύσκολα ο Ελευσινιακός έκαμψε την αντίσταση ου Σκορπιού Φυλής με 2-0 και πέτυχε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 5’, ότανμ ο Λάμπρου έβγαλε μόνο του τον Τζωρτζελάκη, ο οποίο αστόχησε.

Για τους νικητές από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο σημείωσαν οι Εφραιμίδης(22’) και Πέππας(93’).

Καλός ο διαιτητής Κορδολαίμης.

ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Καπνογιάννης, Οικνομόπουλος, Τυρλής, Πιλίδης, Πέππας, Μυλωνάς, Σγουρόπουλος, Κουσιώρς(80’ Χαραλαμπίδης), Εφραιμίδης,  Πανιτσίδης(46’ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Απαζλίδης(93’ Δούκας).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΦΥΛΗΣ: Χάζλαρης, Γιαννακουδάκης(46’ Τσίγκος), Χρυσαφίδης, Κατσάρας, Μπήκας, Λέλος, Παπαδόπουλος, Λάσπας, Τζωρτζελάκης(85’ Παππάς), Ρίζος(70’ Καϊτατζής), Λάμπρου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply