Connect with us

stoplekto

Επανήλθε στις επιτυχίες ο Άφοβος, 3-2 τον Ηρακλή

Published

on

Ωραίο ματς έγινε μεταξύ Άφοβου και Ηρακλή Περιστερίου. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις επιτυχίες ενώ ο Ηρακλής γνώρισε τη πρώτη του ήττα με τον Διονύση Κακαβά στον πάγκο. Η ομάδα του Αυγέρη Πάσχου προηγήθηκε με 3-0 χάρις σε τέρματα του Χρυσικού με πέναλτι στο 15′, του Τζωρτζάτου με κεφαλιά στο 39′ και σουτ του Βασιλικού στο 47′. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν αλλά έχασαν πέναλτι στο 61′ με τον Μπερνικόλα και τον Χρυσικό να αποκρούει. Παρόλα αυτά στο 70′, ο Σταυρινός στην επανεμφάνιση του μείωσε σε 3-1 και ο Γεωργακόπουλος στο 86′ ξανάβαλε στο παιχνίδι τους Περιστεριώτες αλλά χωρίς αποτέλεσμα.  

Διαιτητές: Κωστούλας, Γεωργακόπουλος, Γιαννόπουλος

Άφοβος (Αυγέρης Πάσχος): Χρυσικός, Μουδάτσος, Καριώτης, Γ. Ξούρας, Χνάρης (63′ Νικολόπουλος), Γεωργιάδης, Τζωρτζάτος, Μπέλιος (85′ Β. Ξούρας), Κωστάλας, Νάτση (60′ Καρτσωνάκης), Βασιλικός.

Ηρακλής (Διονύσης Κακαβάς): Ξένος, Πατέστης (46′ Αρχοντούλης), Μπερνικόλας, Σιώλος, Καρακωνσταντής, Κωνσταντακόπουλος, Βασιλείου, Χαυλής (76′ Κατσούγιαννης), Γεωργακόπουλος, Πέτσι (46′ Σταυρινός), Χαραλαμπόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply