Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ηλιούπολη: Επίθεση σε διαιτησία

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Ηλιούπολης μέσω της οποίας εκφράζει την δυσαρέσκεια της για τις διαιτητικές αποφάσεις των τελευταίων αγωνιστικών που έχουν τύχει στο σωματείο. Οι άνθρωποι του Ήλιου θεωρούν ότι η ομάδα τους αδικήθηκε κατάφωρα στο ματς με το Καματερό εστιάζοντας την προσοχή τους στο ‘ανύπαρκτο’ όπως χαρακτηρίζουν πέναλτι που δόθηκε εις βάρος τους με το οποίο ο αντίπαλος έκανε το 2-1. Παράλληλα, στέλνουν μήνυμα στα αρμόδια όργανα τονίζοντας ότι σκοπός του συλλόγου είναι η διάκριση. Αναλυτικά, το κείμενο της ανακοίνωσης: Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να εκδώσουμε μια ανακοίνωση για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με αποδέκτες φυσικά όλους όσους ενδιαφέρονται γι αυτό. Εμείς στον Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ είμαστε μακριά από τα κέντρα αποφάσεων αλλά πολύ κοντά στην σκληρή πραγματικότητα την οποία βιώνουμε σχεδόν σε κάθε αγώνα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.
Διαμαρτυρόμαστε για το αυτονόητο που δεν είναι άλλο από την δίκαιη μεταχείριση σε ένα πρωτάθλημα που συμμετέχουμε με στόχο την διάκριση. Εμείς στον Γ.Σ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ δεν ήρθαμε για να κάνουμετους κομπάρσους ήρθαμε για να δημιουργήσουμε ανθρώπουςκαι αθλητές. Ήρθαμε να σηκώσουμε ψηλά τον Γ.Σ.Η και να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει.
Απέναντι μας όμως φέτος βλέπουμε σε πέντε τουλάχιστον περιπτώσεις διαιτητές που κανείς θα νόμιζε ότι έχουν πρόβλημα μαζί μας και δεν θα ήθελαν να κάνουμε ένα βήμα μπροστά με αποκορύφωμα την χθεσινή διαιτησία και το ανύπαρκτο πέναλτι που δόθηκε ενάντια στην ομάδα μας.
Δυστυχώς κύριοι εκτεθήκατε και μας δώσατε τον λόγο να σας σχολιάσουμε.
Αν νομίζετε ότι θα λυγίσουμε κάνετε λάθος. Θέλουμε να βοηθήσουμε
την νεολαία του δήμου μας (δήμος με 200.000 κατοίκους) να αθληθεί.
Διότι ο Γ.Σ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ είναι ένα ιστορικό σωματείο με ομάδες σε όλα τα αθλήματα.
Γι’αυτο λοιπόν μην θεωρείτε την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ αδύναμη γιατί έχουμε τεράστια ψυχικά αποθέματα αλλά και καλή διάθεση συνεργασίας.

Με εκτίμηση Γ.Σ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply