Connect with us

3ος Όμιλος

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις το Λουτράκι

Published

on

Το Λουτράκι αποδεικνύει ότι δεν ζαλίζεται από τις υψηλές πτήσεις καθώς αυτή τη φορά κέρδισε την Αχαϊκή με 2-0 και παράμεινε στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Οι οράνιε με όπλο την πολύ σφιχτή άμυνα βρήκαν το τρόπο και τις λύσεις να διασπάσουν τον αντίπαλο και να πανηγυρίσουν ένα σημαντικό τρίποντο. Στο Στο 40′ ο Αποστολάκης έκανε το δυνατό γύρισμα, ο Αυγερινός στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα προς το τέρμα και ο Δρακοπουλος έχασε τη μπάλα μέσα απο τα χέρια του για να γίνει το 1-0. Στο 53′ ο Παπουτσής έγραψε το τελικό 2-0 με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν τον αγωνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σουράνη με δεύτερη κίτρινη

Διαιτητές: Κυριακόπουλος, Γιαννόπουλος-Γεωργακόπουλος (Αθηνών)

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Χατζηνικολής, Γκαρμίρης (29′ λ.τρ. Παπαναστασίου), Σιώκος, Μαυρέλης, Τσώκος, Παπουτσης, Μπελεβέτης (56′ Παϊνέσης), Χρυσαφίδης (77′ Σουσούνης), Αποστολάκης, Ζερβός.

ΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Ζερδεβάς): Δρακόπουλος, Πετρόπουλος, Κωστής, Μπεκίρης, Αυγερινός (73′ Φραγκούλιας), Σαμίκος (46′ Σουρανής), Καζαντζής, Μπουρδανιώτης (63′ Βαλσάμης), Μητροπουλος, Φούφουλας, Αποσκίτης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply