Connect with us

3ος Όμιλος

Κηδεία στην Ελευσίνα!

Published

on

Η ψυχολογία του Πανελευσινιακού μετά το διπλό στην Καλαμάτα κυμαινόταν σε υψηλά επίπεδα και άπαντες γνώριζαν ότι με πιθανή νίκη κόντρα στον Παναργειακό οι σταχυοφόροι θα έχτιζαν μια καλή διαφορά όσον αφορά τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο στο 3ο όμιλο. Παρ’ όλα αυτά, οι πράσινοι αποδείχθηκαν πραγματικοί λύκοι και με τρεςι δαγκωματιές κατάφεραν αν περάσουν με εμφατικό τρόπο από το δημοτικό στάδιο της Ελευσίνας επικρατώντας με 3-0. Η ομάδα του Τιμόθεου Καββακά παρουσιάστηκε περισσότερο διαβασμένη στον αγωνιστικό χώρο και χτυπώντας σε καίρια σημεία τους μπλε πήρε ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στο α’ μέρος, το ματς ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να έχουν την ελαφρά υπεροχή, να βγαίνουν πρώτοι στη μπάλα και να βγάζουν περισσότερη αγωνιστικότητα στο παιχνίδι τους. Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι με καλή αμυντική λειτουργία μπόρεσαν να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν και να χτυπήσουν στην επανάληψη. Στο β’ μέρος ο Τιμόθεος Καββακάς αποφάσισε να πετάξει στο γήπεδο τον Ιορντάν Έτοφ στη θεση του Μπρέσκα και ο Βούλγαρος επιθετικός δικαίωσε τον Έλληνα προπονητή για την επιλογή του. Συγκεκριμένα, 51′ ο Έτοφ με ωραίο πλασέ νίκησε τον Τσαλκιτσίδη γράφοντας το 1-0. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Κωστα Παρθενίου βγήκαν μπροστά για να πιέσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση χωρίς καμία επιτυχία. Στο 89′ ο Κοιλιάρας διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων βάζοντας ταφόπλακα στα όνειρα των σταχυοφόρων για θετικό αποτέλεσμα με τον Έτοφ στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 3-0

Διαιτητές: Τσαγκαράκης, Πυργάκης-Σπηλιώτης (Κορινθίας)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Παρθενίου): Τσαλκιτζίδης,. Ατματσίδης, Τσουμάγκας, Παπαπαναγιώτου, Γεωργούλης, Ριζογιάννης, Δουκάκης (67′ Χίσο), Έβερετ, Κουσκουνάς (54 λ.τρ. Σκαφτούρος), Μακρίδης, Μιχελής (54′ Κατσικιάς)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Κατσαούνης, Λιόσης (51′ Παπαϊωάννου), Καλαγκάνης, Ρότα, Μαυρομάτης, Λίτσος, Αγγελόπουλος, Κοιλιάρας, Πούτσης, Μπρέσκα (46′ Ετόφ), Όγιος (84′ Ισούφι)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply