Connect with us

3ος Όμιλος

Θλάση ο Γκαρμίρης

Published

on

Πλήγμα υπέστη το τεχνικό επιτελείου του ΑΟ Λουτράκι καθώς ο Κώστας Γκαρμίρης στο παιχνίδι με την Αχαϊκή κληρονόμησε θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα. Αναλυτικά, το δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι ‘οράνιε’

Άσχημα νέα για τους οράνιε, καθώς ο Κώστας Γκαρμίρης, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Αχαϊκή θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.

Ο 26χρονος αμυντικός υποβλήθηκε τη Δευτέρα σε εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού.
Ο αριστερός οπισθοφύλακας των οράνιε, ο οποίος διένυε περίοδο εξαιρετικής φόρμας τραυματίστηκε και αντικαταστήθηκε άμεσα στο 27ο λεπτό της Κυριακάτικης αναμέτρησης όταν σε μια μονομαχία του με τον Αποσκίτη έκανε ένα τάκλιν με το πόδι του να «κολλάει» στο χορτάρι.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε άμεσα θεραπείες με τον επιστημονικό συνεργάτη της ομάδας, τον φυσιοθεραπευτή κ. Δημογέροντα και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Εντωμεταξύ, σε φυσιοθεραπεία υποβλήθηκε τη Δευτέρα και ο Αλέξης Ζερβός, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις από  ένα χτύπημα στον αστράγαλο στο παιχνίδι της Κυριακής. Η κατάσταση του μεσοεπιθετικού των οράνιε δεν εμπνέει κάποια ιδιαίτερη ανησυχία.

Μετά το χθεσινό χαλαρό προπονητικό πρόγραμμα, οι οράνιε απολαμβάνουν σήμερα το ρεπό τους και θα επιστρέψουν αύριο ξανά στο γήπεδο για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Παναρκαδικό.

Στην αυριανή προπόνηση αναμένεται –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να συμμετάσχει κανονικά και ο Σωκράτης Πέτρου, ο οποίος ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες από ίωση.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply