Connect with us

stoplekto

Στα πέναλτι ο Αμπελακιακός την Ολυμπιάδα

Published

on

Στη διαδικασία των πέναλτι πήρε την πρόκριση ο Αμπελακιακός που απέκλεισε την Ολυμπιάδα με 5-4 .

Κανονική διάρκεια και παράταση τελείωσαν ισόπαλα 2-2 .

Δυο φορές προηγήθηκαν οι  Σαλαμίνιοι με τον Ψοΐνο ( 2’,.35’) . «Απάντησαν » οι φιλοξενούμενοι με τον Γκουβέρο αρχικά 25’ και Μελαμπιανάκη στο 62’ με πέναλτι ( ανατροπή Σεβάι από Καρποντίνη) .

Στο 48’ ο  διαιτητής έδωσε  φάουλ  εκτός περιοχής σε ανατροπή του  Αχλαδιώτη , αλλά οι της Ολυμπιάδας υποστήριζαν έντονα ότι έγινε εντός και ήταν πέναλτι.

Από το σημείο εκείνο και μετά που ξεσηκώθηκε ο πάγκος  των φιλοξενούμενων  και δεν έδειξε ούτε κάρτα ο διαιτητής Πουλόπουλος έχασε τον έλεγχο του αγώνα .

Στο 117’αποβλήθηκε ο Δακουτρός που κτύπησε εκτός φάσης τον Λουκά

Στα πέναλτι χρειάστηκε οι δυο ομάδες να εκτελέσουν από έξι για να αναδειχτεί νικητής. Επικράτησαν οι γηπεδούχοι που ευστόχησαν στα πέντε με τους Ραπτόπουλο, Παπουτσή, Μπούνταλη, Λουκά Παπαδόπουλο. Αστόχησε μόνο ο Κρουστάλης( δοκάρι).

Ο γκολκίπερ  του Αμπελακιακού Μαγιάτης ήταν ο πρωταγωνιστής αποκρούοντας τα δυο  πέναλτι των Σεβάι, Κωτσιοβού . Ευστόχησαν οι Μελαμπιανάκης, Γκουβέρος, Διάκος και Πέρρος.

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Μαγιάτης Π., Παπαδόπουλος, Μπούνταλης, Καρποντίνης, Παπουτσής, Σγούρδας, Ζώτο( 85’ Νάννος) , Ψοΐνος, Κρουστάλλης, Παπαθεοχάρης( 66’ Λουκά),  Ραπτόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Γεωργόπουλος, Γρηγοράκος( 91’ Τρουμπούνας)  Σεβάι, Διάκος, Δακουτρός, Μαντούβαλος( 108’ Κωτσιοβός) , Μελαμπιανάκης, Γκουβέρος, Αντωνίου( 96’Ξένος) , Πέρρος, Αχλαδιώτης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply