Connect with us

3ος Όμιλος

Νέο πλήγμα με Χατζηνικολή στο Λουτράκι

Published

on

Νέο πλήγμα για τους οράνιε που μέσα σε λίγες μέρες  χάνουν ακόμη έναν φορμαρισμένο ποδοσφαιριστή λόγω τραυματισμού. Και όπως φαίνεται μάλιστα, για σημαντικό διάστημα.

Μετά τον αριστερό οπισθοφύλακα Κώστα Γκαρμίρη που υποβάλλεται ήδη σε θεραπείες για την θλάση που υπέστη στον αγώνα με την Αχαϊκή, ένας ακόμη βασικός αμυντικός ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Ο Νίκος Χατζηνικολής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αν ο τραυματισμός του αντιμετωπιστεί με θεραπεία, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία 15-20 ημερών. Μεγαλύτερο (50-60 ημέρες ) θα είναι το διάστημα της απουσίας του, αν τελικά η ιατρική γνωμάτευση  κάνει λόγο για χειρουργική επέμβαση. Ο άτυχος ποδοσφαριστής έχει ήδη εξεταστεί  από γιατρό, αλλά τα οριστικά αποτελέσματα των εξετάσεων θα γίνουν γνωστά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Οι οράνιε στα πρώτα πέντε παιχνίδια τους στο Πρωτάθλημα δεν έχουν δεχτεί ακόμη γκολ και είναι η  μοναδική ομάδα ολόκληρης της κατηγορίας που έχει να παρουσιάσει παρόμοια επίδοση. Ο τραυματισμός δύο βασικών συντελεστών αυτής της επίδοσης είναι μεγάλο πλήγμα για την ομάδα και σίγουρα αναγκάζει τον κ. Μεσολόγγη να αναπροσαρμόσει τα σχέδια του.

Πέρα από τους δύο ποδοσφαιριστές, που φυσικά αποκλείστηκαν από την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Παναρκαδικό άλλα προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών δεν υπάρχουν.

Ο τεχνικός των οράνιε θα έχει στη διάθεση του τον Σωκράτη Πέτρου που δεν αγωνίστηκε με την Αχαϊκή. Κανονικά, όπως αναμενόταν άλλωστε, θα είναι στην αποστολή και ο Αλέξης Ζερβός. Ο μεσοεπιθετικός των οράνιε μετά τον αγώνα με την Αχαϊκή ακολούθησε θεραπεία λόγω ενός χτυπήματος στον αριστερό του αστράγαλο.

Η αποστολή των οράνιε για τον αυριανό αγώνα στην Τρίπολη: Καλλιακμάνης, Κόντης, Νώτης, Τσώκος, Μαυρέλης, Παπαναστασίου, Πέτρου, Σιώκος, Μπελεβέτης, Παινέσης, Αποστολάκης, Σουσούνης, Χρυσαφίδης, Δημάκης, Παπουτσής, Διαμαντόπουλος, Σπέτσης και Ζερβός.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ. Κόλλιας (Αργολίδας) με βοηθούς τους κ.κ Νάκο και Ντζουροπάνο ( Δυτ. Αττικής).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply