Connect with us

3ος Όμιλος

Τρένο η Καλαμάτα στην Αχαγιά

Published

on

Σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή βρίσκεται η Καλαμάτα η οποία πέρασε με εμφατικό τρόπο από την Αχαϊα. Συγκεκριμένα, η ‘Μαύρη Θύελλα’ επικράτησε με 4-1 της τοπικής ομάδας δείχνοντας να έχει συνέλθει για τα καλά μετά την ήττα από τον Πανελευσινιακό. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα φτάνοντας σε μια δίκαιη επικράτηση. Στο 29′ ο Σαλαπάτας έγραψε το 1-0, με τον Ηλιόπουλο στο 49′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 62′ ο Ηλιόπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Καλαντζή στο 77′ να πετυχαίνει το 4-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 83′ ο Κωστής.

ΣΚΟΡΕΡ: 83′ Κωστής σουτ εκτός περιοχής – 29′ Σαλαπάτας κεφαλιά σε σέντρα Τσάτσου, 49′ Ηλιόπουλος κεφαλιά σε σέντρα Τσάτσου, 52′ Ηλιόπουλος πλασέ, 77′ Καλαντζής φάουλ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκοβέσης (Αρκαδίας)

ΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Ζερδεβάς)Δρακόπουλος, Πετρόπουλος, Κωστής, Μπεγκίσης, Διακάτος, Σαμίκος (53′ Νιάρος), Μητρόπουλος, Βαλσαμής, Φραγκούλιας (32′ λ.τρ. Καζατζής), Μικελάτος (38′ λ.τρ. Μπουρδανιώτης), Αποσκίτης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Κουρμπανάς)Πάππος, Νιφορόπουλος, Μαρτίνος, Χριστοφιλέας (79′ Σκαρλάτος), Ρούσσης, Τσάτσος, Ηλιόπουλος (70′ Κουντάνης), Λουμπαρδέας, Σαλαπάτας (50′ λ.τρ. Δημητριάδης), Σκάρος, Καλαντζής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply