Connect with us

stoplekto

Νίκη Λυκόβρυσης με Κεραυνό

Published

on

Η Λυκόβρυση κέρδισε 3-2 το Κεραυνό. Δίκαια νίκη για τους γηπεδούχους που τους ακυρώθηκαν δύο γκολ. Το πρώτο τέρμα του Καπλάνη ακύρωθηκε στο 26′ για οφσάιντ καο στο 28′ ακυρώθηκε τέρμα του Ραυτόπουλου Δ. για φάουλ. Στο 29′ η Λυκόβρυση κέρδισε πέναλτι για χέρι του Στρατή όπου αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ραυτόπουλος Δ. και άνοιξε το σκορ. Στο 35′ ισοφάρισε για τον Κεραυνό ο Αναστασόπουλος. Στο 43′ και πάλι ο Αναστασόπουλος με πλασέ έξω από τη μεγάλη περιοχή έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο 53′ ισοφάρισε η Λυκόβρυση σε 2-2 με ψιλοκρεμαστό πλασέ του Ραυτόπουλου Δ. Στο 76′ η Λυκόβρυση κέρδισε και δεύτερο πέναλτι για ανατροπή του Καπλάκη. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαθανάσης και χάρισε τη νίκη στη Λυκόβρυση. Οι γηπεδούχοι στο 68′ έμειναν με δέκα παίχτες εξαιτίας της αποβολής του Αγγέλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικύνδινο λάκτισμα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Περράκης, με βοηθούς τον Μπαϊρακτάρη και τον Κολιάκο.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Γρίμας, Μιγκάκης, Κορδολαίμης, Αγγέλης, Ραυτόπουλος Π., Ραυτόπουλος Δ., Μαρκομιχάλης, Καπλάνης, Γρομιτσάρης(72′ Στουπάς), Παπαθανάσης(83′ Ψύχος), Παγκάς(46′ Σταματέλος)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Λολέας, Γολίδης, Τζεβελέκος(81′ Μαυροειδάκος), Τσιγγόπουλος, Στρατής, Δημητρίου(55′ Σαλλίτα), Γκουτσούλας, Σταύρου, Μπαμπίνης(40′ Καρύδης), Παναγόπουλος, Αναστασόπουλος

Αγνή Μιχαηλίδου

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply