Connect with us

3ος Όμιλος

Ο Βύζας 1-0 τον Μανδραϊκό

Published

on

Σπουδαία νίκη εκτός έδρας με 1-0 σημείωσε ο Βύζας επί του Μανδραϊκού στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος χωρίς την «μεγάλη» φάση στις δυο εστίες και σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν την νίκη στο 75’ με τέρμα του Σελμαναϊ.

Αν κάτι πρέπει να σημειώσουμε για τα πρώτα 45 λεπτά είναι το μονοκόμματο σουτ του Σελμαναϊ στο 16’ που έφυγε άουτ, , η προβολή άουτ του Μιχάλαρη  ύστερα από το φάουλ του Νυφαδόπουλου στο 28’ και την απόκρουση του Παλιγγίνη σε φάουλ του Στρατάκη στο 36’

Στο δεύτερο μέρος και στο 66’ ο Αμπντουραχμάνι έχασε μεγάλη ευκαιρία «πρόσωπο» με τον τέρμα αφού  κατάφερε να  στείλει  την μπάλα άουτ.

Στο 75’ ο Στρατάκης εκτέλεσε  φάουλ η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Παλιγγίνη και στην επαναφορά ο Σελμανάι την έστειλε από κοντά στα δίχτυα για το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα καθώς οι προσπάθειες των γηπεδούχων να ισοφαρίσουν δεν καρποφόρησαν.

Στο 85’ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Βλάχου ως οφσάιντ με υπόδειξη του επόπτη.

 

Διαιτητές: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), Γκοτσόπουλος-Οικονόμου (Αχαϊας)

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Βαμβακούλας): Παλιγγίνης, Μπινιχάκης, Νιφαδόπουλος (68′ Λάλας), Φερεντίνος, Κρητικός, Μιχάλαρης, Μανασίδης (76′ Ασημάκης), Αμπντουραχμάνι (64′ Σάμαρης), Ζαγκλής, Πέντας, Μποδώνιας

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Βασίλης Στασινόπουλος): Διαμάντης, Χουστουλάκης, Δημακάκος, Δαμιανόπουλος, Βασιλάκος, Σιδέρης, Μιχαλόπουλος, Αλεβίζος (60′ Βλάχος), Μητρόπουλος (88′ Βέσκος), Στρατάκης, Σελμανάι (85′ Κολιόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply