Connect with us

3ος Όμιλος

Νέα ήττα για Ελευσίνα

Published

on

Την ήττα με 1-0 από την Δόξα Μανολάδας γνώρισε ο Πανελευσινιακός , μάλιστα ήταν η δεύτερη συνεχόμενη  για την ομάδα του Κώστα Παρθενίου στο δημοτικό στάδιο της Ελευσίνας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και κυριάρχησαν των αντιπάλων τους δημιουργώντας σωρεία χαμένων ευκαιριών μπροστά στην εστία του Τσάπαλου.

Μόλις στο 8’ ο Δουκάκης «πυροβόλησε» έξω από την περιοχή με την μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Τσάπαλου.

Στο 25’ ο Μαυρόπουλος σούταρε από μακριά αλλά ο Τσαλκιτζίδης ήταν σε ετοιμότητα

Ένα λεπτό αργότερα ο Δουκάκης  είχε εκ νέου προσπάθεια στο δοκάρι αυτή την φορά με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 27’ ο Ριζογιάννης κεραυνοβολεί από τα 30 μέτρα αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων είπε όχι  αποκρούοντας σε κόρνερ.

Στο 30 ‘ νέα ευκαιρία για τους «σταχυοφόρους» με τον Κουσκουνά να μην μπορεί να «σπρώξει» την μπάλα στα δίχτυα μπροστά από τον πορτιέρο της Δόξας.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα το σκηνικό ‘άλλαξε  με την ομάδα της Μανολάδας να έχει τον έλεγχο  στο χώρο του κέντρου και να ψάχνει την φάση να «κτυπήσει». Πράγμα που έγινε στο 55’ όταν ο Μελετίδης βρήκε τον Νικολόπουλο στην πλάτη της άμυνας των Ελευσίνιων με τον τελευταίο να πλασάρει υποδειγματικά των Τσαλκιτζίδη για το 0-1.

Στο 65’ οι γηπεδούχοι φωνάζουν για πέναλτι σε μαρκάρισμα στην περιοχή στον Σκαφτούρο αλλά ο ρέφερι Περράκης είχε αντίθετη γνώμη…

Στο 75’ ο Δουκάκης σούταρε αουτ και στο 75’ ο Παπαπαναγιώτου είχε κάκιστο τελείωμα από το ύψος του πέναλτι.

Δέκα λεπτά πριν το τέλος η Δόξα έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Ντεντόπουλο όταν ο φορ των φιλοξενούμενων από υπερβολική σιγουριά έσκαψε την μπάλα πάνω από τον Τσαλκιτζίδη αλλά αυτή έφυγε «λίγο» άουτ  από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο τέλος του αγώνα μερίδα οπαδών αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές του Πανελευσινιακού απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Περράκης, Νιδριώτης-Πασπάτης (Αθηνών)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Παρθενίου): Τσαλκιτζίδης, Ατματζίδης (58′ Τσίγκρος), Τσουμάγκας (58′ Μιχελής), Κολοβός (66′ Μακρίδης), Παπαπαναγιώτου, Ριζογιάννης, Δουκάκης, Κωνσταντινίδης, Κουσκουνάς, Ρούσεφ, Σκαφτούρος

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ (Γιώργος Λαγός): Τσάπαλος, Αγουρίδης, Μπίζος (46′ Νικολόπουλος), Λαμπρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μπαλτσής, Μαυρόπουλος, Αδαμόπουλος (60′ Λιβάνης), Ντεντόπουλος, Μελετίδης (80′ Γούρμος), Αγγελόπουλος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply