Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (30/11)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο Φώτης Περιφάνης

Πανελευσινιακή Ένωση- Αργώ Μεγάρων 0-8

Καταιγιστική η Αργώ Μεγάρωνη σάρωσε με 8-0 την αδύναμη Πανελευσινιακή Ένωση. Χατ τρικ για τους νικητές σημείωσε ο Ζουμποτυρλής (20’, 50’, 69’), δύο οι Σαμπάνης (24’, 32’,) και Μητρόπουλος (36’, 38’) και ένα ο Γκοτσούλας(73’).

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Χρόνης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ: Κωνσταντής Σ., Χρηστάκης, Τσάλος(70’΄Ματιακιάς), Δρούλιας, Οικονομόπουλος, Προίκας, Λογοθέτης, Γκιάτης, Καρεμφυλάκης(77’ Δούκας), Πέππας, Κωνστάντης Σ.(56’ Αδάμ).

ΑΡΓΩ ΜΕΓΑΡΩΝ: Ανδρέου, Στρατου΄ρη;ς Χ.(46’ Μπέλσης), Μητρόπουλος, Γελαδάς, Στρατούρης Σ., Βοϊδίλας, Τσιούνης, Καλιμπέτσης, Πομώνης(64΄Μανθόπουλος), Σαμπάνης(46’ Γκουτσούλας), Ζουμπουρλής.

 

Ίκαρος Νεοκτίστων- Απόλλων Ποντίων 1-2

Μετά από ένα πολύ σκληρό ματς ο εκ των πρωτοπόρων Απόλλων Ποντίων «απέδρασε» και από τα Νεόκτιστα, καταβάλλοντας με ανατροπή τον δυναμικό Ίκαρο Ασπροπύργου με 2-1 στο 90’.

Ο Ίκαρος προηγήθηκε με τον  Θωμόγλου στο 22’ και έγινε η πρώτη ομάδα που παραβιάζει την εστία του Απόλλωνα μετά από εννιά αγωνιστικές. Ο σκόρερ των γηπεδούχων στο 33’ του σκίστηκε το φρύδι με αποτέλεσμα να μείνει εκτός γηπέδου για δέκα λεπτά, καθώς του τοποθετήθηκαν τρία ράμματα. Στην επανάληψη ο Απόλλωνας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 59’ με τον Μπαϊράμοβ. Στο 90’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και αποβολή του Χατζηαντωνάκη που έκανε χέρι και την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Γκαβζίδης Χ. για το τελικό 2-1. Μετά τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής Κουντουριώτης έγραψε στο φύλλο αγώνος τον προπονητή του Απόλλωνα Μπάμπη Λιαϊλία που εξύβρισε τον Κατσαπρίνη.

Παράπονα έχουν οι γηπεδούχοι από το βοηθό Χηράκη, καθώς ισχυρίζονται ότι το πρώτο γκολ των Πόντιων ήταν οφσάιντ.

ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΟΚΤΙΣΤΩΝ: Κατσαπερίνης, Χατζηαντωνάκης, Βλάχος, Ασλανίδης, Αμπαζής, Καμπόλης, Μαρτίδης(41’ Παπαντώνης), Μπτετσόλι(75’ Φλοριάν), Θωμόγλου, Ατματσίδης, Ντεγκράν.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Ουσταμπασίδης, Εραλίδης, Μιχαηλίδης, Καμενίδης, Γιαννακόπουλος, Χιονίδης Γ.(46’ παπαδόπουλςο Ν.), Γεωργιάδης, Μπαϊράμοβ, Μεντικίδης(46’ Σωπιάδης), Κυριαζίδης, Γκαβζίδης Χ., Γκαβζίδης Κ.(58’ Παπαδόπουλος Χ.).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply