Connect with us

3ος Όμιλος

Νίκη για Καλαμάτα – Ένταση και συμπλοκές στην κερκίδα

Published

on

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 σημείωσε η Καλαμάτα επί του Αστέρα Μαγούλας και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας «παρέα» με τον Παναργειακό που επικράτησε με το ίδιο σκορ της Αχαϊκής.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με την ομάδα της Καλαμάτας να έχει την σχετική πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος και τους γηπεδούχους να παίρνουν τα ηνία του ματς στο δεύτερο, ειδικά μετά και το τέρμα του Δημητριάδη στο 49’ . Στο σημείο αυτό, ο ρέφερι Γκάμαρης που στο 37’ είχε αποβάλει τον Μαρτίνο με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο, έδωσε φάουλ σε μια «καθαρή» φάση στο χώρο του κέντρου υπέρ των Καλαματιανών, την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσάτσος και ο Δημητριάδης με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι του Ζώντου και στην συνέχεια στα δίχτυα για να σημειώσει το 0-1 που τελικά ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης συνέχισε τα «σφαλτοσφυρίγματα» με «αποδέκτες» και τους δύο αντιπάλους,  μάλιστα στο 66’ σε σκληρό μαρκάρισμα  του Μουρούτσου στον Καλατζή έδειξε «παίζετε» με αποτέλεσμα  να ανάψουν τα αίματα στην κερκίδα από τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων και να προκληθεί ένταση και ρίψεις αντικειμένων ανάμεσα στους φίλους των δυο ομάδων . Στην διάρκεια των επεισοδίων οπαδός της Καλαμάτας κτυπήθηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Στο 68’ ο Αστέρας έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση αλλά το πλασέ του Τσακώνη απόκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας Πάππος.

Στο 79’ ο Μουρούτσος δεν «γλύτωσε» την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) σε δυνατό μαρκάρισμα επί αντιπάλου και στο 91’ ο Τσούπρος δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση καθώς ο Σκαρλάτος απέκρουσε σωτήρια πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.
Διαιτητές: Γκάμαρης, Λιαμπότης-Δεληθοδωρής (Αθηνών)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Γιάννης Σταυριανός): Ζόντος, Κλήμης (59′ Τσακώνης), Τσαγκάρης, Βασιλείου, Τσούπρος, Δημόπουλος, Μπέχλης (81′ Τσαπάρας), Μουρούτσος, Shtylla(70′ Μανωλιάς), Επιτροπάκης, Ανδριανόπουλος
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Πάππος, Νιφορόπουλος, Μαρτίνος, Χριστοφιλέας, Σκαρλάτος, Ζάρκος (55′ Κουντάνης), Σκάρος, Λουμπαρδέας, Τσάτσος (86′ Πολυχρόνης), Δημητριάδης (82′ Γεωργακόπουλος), Καλαντζής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply