Connect with us

stoplekto

Που φτάσαμε…

Published

on

Μεγάλο ντέρμπι σήμερα στο Κερατσίνι με την πρωτοπόρο και αήττητη ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται την Προοδευτική. Δεν θα σταθώ στις συνήθεις ευχές. Να γίνει καλό παιχνίδι και να νικήσει ο καλύτερος . Απλά να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην συμβεί το παραμικρό . Σε αυτό  το σημείο  φτάσαμε . Να λαμβάνονται  μέτρα αστυνομικής προστασίας και να χωρίζονται οι φίλαθλοι των δυο ομάδων στην εξέδρα .Και να μην μπορούν ουδέτεροι φίλαθλοι να πάνε στο γήπεδο. Αυτά που συμβαίνουν φέτος είναι πρωτοφανή , αλλά τα μέτρα που λαμβάνονται είναι αναγκαία οπωσδήποτε. Είναι όμως αυτό το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που θέλουμε όλοι και ονειρευόμαστε ;…

Ανάμεσα στις δύο εξέδρες  θα υπάρχει κενός χώρος υπό την προστασία της αστυνομίας.Κατόπιν κοινής συμφωνίας των δύο σωματείων, μπροστά  στον χώρο  εξέδρας του κάθε σωματείου θα βρίσκεται ένας εκπρόσωπος της εκάστοτε ομάδας προκειμένου να επιβλέπει τους φιλάθλους της ομάδας.

Έξω από τις θύρες εισόδου του γηπέδου Π. Σαλπέας  (στην  Λεωφόρο Σχιστού), δεν  θα επιτρέπεται – με εντολή της αστυνομίας –  το παρκάρισμα  Ι.Χ. και μηχανών, για την διευκόλυνση των φιλάθλων…..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply