Connect with us

3ος Όμιλος

Μοιρασιά ανάμεσα σε Καλαμάτα και Μανολάδα

Published

on

Το μεγάλο ντέρμπι της Πελοποννήσου δεν ανέδειξε νικητή αφού μπροστά σε 1000 φιλάθλους, Καλαμάτα και Δόξα Νέας Μανολάδας έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με αποτέλεσμα η ‘Μαύρη Θύελλα’ να γκρεμιστεί από την κορυφή. Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στα πρώτα 12′ αφού στο 5′ ο Καλαντζής έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με την ομάδα της Ηλείας να ισοφαρίζει στο 12′ με προβολή του Νικολόπουλου. Στο 37′ η Καλαμάτα έφτασε κοντά στο γκολ, όμως το σουτ του Καλαντζή πέρασε ελάχιστα άουτ, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στις ευκαιρίες στο 64′ όταν ο Βάτσης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πάππο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκριτσέπης, Τριανταφύλλου-Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Πάππος, Νιφορόπουλος, Μαρτίνος, Χριστοφιλέας, Σκαρλάτος, Τσάτσος (82′ Ζάρκος), Ηλιόπουλος (61′ Γεωργακόπουλος), Λουμπαρδέας, Σκάρος (46′ Αργυρόπουλος), Δημητριάδης, Καλαντζής.

ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ (Μίλτος Γκόφας): Τσαπαλός, Αγουρίδης, Μπίζος, Λαμπρόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Βατσής, Σπ. Σωτηρόπουλος, Κοτσοκολός, Νικολόπουλος (77′ Πλαστουργός), Μελετίδης (41′ λ.τ. Γούρμος), Αγγελόπουλος (53′ Ντεντόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply