Connect with us

stoplekto

Πεντάστερος Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου

Published

on

Άστραψε και βρόντηξε ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, ο οποίος συνέτριψε με 5-0 τον Εθνικό Νέας Μάκρης και ανέβηκε τέταρτος με 30 βαθμούς. Αντίθετα, ο Εθνικός παρέμεινε ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με δέκα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παπαγεωργίου έκανε το 1-0 μόλις στο 11′, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος το ημιχρόνου. Στην επανάληψη, οι ερυθρόλευκοι ξέσπασαν και σκόραραν καταρχήν με τον Ζυγούρη στο 50′ και Βιδάλη στο 60′. Οι γηπεδούχοι δεν έβγαλαν το πόδι από το γκάζι και στο 70′ ο Στεφανής σκόραρε για το 4-0, με τον Βαζέχα στο 75′ να κλείνει με πέναλτι τον χορό τον γκολ. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι νικητές σημάδεψαν δύο φορές τα δοκάρια του Βοτσίδη. Πρώτα στο 5′ με τον Τσεβά και πέντε λεπτά αργότερα με τον Μπαλωμένο.

Ολυμπιακός: Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σκόδρας, Βιδάλης, Μπερμπάντης, Ιατρού, Αρκουμάνης (74′ Μαρούνης), Βαζέχα, Ζυγούρης, Τσεβάς (27′ λ.τρ. Τσουμάνης), Παπαγεωργίου (67′ Στεφανής).

Εθνικός: Βοτσίδης, Ζούρος, Μαγκουσοχατζάκης, Ελευθερίου, Κοκίνι, Χαντζόπουλος, Μασούρας (75′ Δημητρίου), Κωσταντόπουλος Ζιάγκος (75′ Μπαντής) Τρυτσιάτης, Αϊδώνης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply