Connect with us

3ος Όμιλος

ΠΑΟ Βάρδας-Μανδραϊκός 2-1

Published

on

Στην τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα έφτασε ο ΠΑΟ Βάρδας ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Μανδραϊκό. Οι «πράσινοι» απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο φτάνοντας στη νίκη σε αντίθεση με την ομάδα της Δυτικής Αττικής που παρέμεινε στις χαμηλές θέσεις της κατάταξης. Μετά από ένα στείρο α’ μέρος οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 59’ με τον Πολίτη, ενώ ο Γραμματικόπουλος ήταν εκείνος που στο 79’ ήταν εκείνος που έγραψε το 2-0. Το μόνο που κατέφερε ο Μανδραϊκός ήταν να μειώσει στο 92’ με πέναλτι του Κάτσικα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 32’ οι «πράσινοι» είχαν δοκάρι με τον Πολίτη Διαιτητές: Κέκελος, Κακατσίδης-Σπυριδόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Γιώργος Στράντζαλης): Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Ζέλιος (46′ Τριγάζης), Βραχνής, Αποστολόπουλος, Νικολόπουλος, Πολίτης, Ντομάς, Σκοζάι (77′ Οικονομόπουλος), Σαραντόπουλος (81′ Σωτηρόπουλος), Γραμματικόπουλος

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Βασίλης Καραούλης): Παλιγγίνης Μπινιχάκης (58′ Τεπετόφ), Μποδόνιας (78′ Κοκολάκης), Φερεντίνος, Κρητικός, Σιγάλας, Ασημάκης (50′ Μιχαλάρης), Νυφαδόπουλος, Μπεγλεκτσής, Κάτσικας, Αμπτουραμάνι.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply