Connect with us

3ος Όμιλος

Φιλική νίκη κόντρα στον Πανελευσινιακό

Published

on

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ο Ατρόμητος Πειραιά επικράτησε με 1-0 του Πανελευσινιακού σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο ‘Σ. Μελισσουργός’. Οι Καμινιώτες έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο ενώ θετική ήταν η παρουσία των Κατσαβριά και Κολιού που αποτελούν τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ιστορικού συλλόγου. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 60’ ο Μάριος Αργυρίου, με τους γηπεδούχους να έχουν μάλιστα δυο δοκάρια με τον Παναγιωτόπουλο στο 35’ και τον Αργυρίου στο 68’. Από την άλλη, οι σταχυοφόροι απέδειξαν ότι διαθέτουν ποιότητα σαν σύνολο ωστόσο χρειάζονται αρκετή δουλειά για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Λαϊβεράς) Παπαδόπουλος, Σαμαράς (46’ Κολιός), Γιαννουλάκης (46’ Κεσανίδης), Μαντζώρος (80’ Ορφανός), Τούρλος (46’ Τερζής), Στρατής (80’ Μπλαζάκης), Γεωργιάδης (46’ Κατσαβριάς), Καψαλόποδας (46’ Ράπτης), Αργυρίου (80’ Μπουλούλης), Παναγιωτόπουλος (80’ Γαβαλάς), Σουλελές.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(Γιώργος Μαραντάς): Πουρής Τσίγκρος, Παπαπαναγιώτου, Εβερετ, Γκεμίσης, Φλίγκος, Μπουσινάκης, Ευθυμιάδης, Γκέσιος, Ραπάι, Δουκάκης,.

Αγωνίστηκαν και οι: Τσακιλτζίδης, Δεινόπαπας, Κοσκουνάς, Σκέρμπο, Χαρούζα, Ριζογιάννης,. Κωνσταντινίδης, Τοπτίδης, Μαρής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply