Connect with us

stoplekto

Ειρήνη 2005: « Θα προασπίσουμε τα συμφέροντα του σωματείου μας »

Published

on

Από την διοίκηση της Ειρήνης 2005 λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Πάγια τακτική μας και φιλοσοφία μας όσο υπάρχουμε σαν Διοίκηση της ΕΙΡΗΝΗΣ 2005 είναι να μην ασχολούμαστε με την διαιτησία, πιστεύοντας και αναγνωρίζοντας ότι επιτελούν σημαντικό έργο στη διεξαγωγή των αγώνων και τα όποια λάθη τους είναι ανθρώπινα, χωρίς δόλο, και πρέπει να τα ξεπερνάμε για το καλό του αθλήματος.

Ως εδώ όμως, το τελευταίο διάστημα και για τρεις αγωνιστικές γινόμαστε μάρτυρες τραγικών λαθών, όχι τόσο από τους διαιτητές όσο από τους βοηθούς που παρασέρνουν σε λάθος αποφάσεις και που στην ουσία αλλοιώνουν αποτελέσματα.(12 οφσάιντ σε ένα παιχνίδι, ακυρώσεις γκολ κλπ).

Αυτό όμως που δεν ξεπερνιέται με τίποτα είναι οι απαξιωτικές και προσβλητικές συμπεριφορές που αντιμετωπίζουμε καθώς και ο τρόπος σύνταξης των φύλλων αγώνα.(που δεν χωρούν ανταπόδειξη)κάτι που οδηγεί στην πειθαρχική επιτροπή σε εξοντωτικές ποινές και φοροεισπρακτικό μηχανισμό χρημάτων.

Καλούμαστε λοιπόν σαν διοίκηση  πέραν της ευθύνης που έχουμε για την συντήρηση των σωματείων μας, χωρίς κανένα πόρο και από πουθενά να συντηρούμε και άλλες καταστάσεις.

Τέλος δηλώνουμε σαν διοίκηση της ΕΙΡΗΝΗΣ 2005 ότι δε θα ανεχθούμε πλέον τέτοιες καταστάσεις και θα προασπίσουμε τα συμφέροντα του σωματείου μας με κάθε εύλογο τρόπο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply