Connect with us

3ος Όμιλος

Διπλό τίτλου ο Παναργειακός

Published

on

Διπλό που ισοδυναμεί με αποτέλεσμα τίτλου σημείωσε ο Παναργειακός στην Μυτιλήνη καθώς επικράτησε με 3-1 του Αιολικού ο οποίος προβλημάτισε με την απόδοση του. Οι λύκοι ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να διατηρήσουν διαφορά ασφαλείας από τους υπόλοιπους διώκτες. Το συγκρότημα του Τιμόθεου Καββακά μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 15′ με τον Μπεκατώρο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την πάσα του Κατσικοκέρη. Στο 23΄ο Κατσικοκέρης έγινε εκτελεστής γράφοντας το 2-0, με τον Μαυρομάτη στο 47′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0 και να κλειδώνει ουσιαστικά το ματς. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 58′ με τον Σπανό να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες αφού στο 88′ ο Λιόσης από πλευράς φιλοξενούμενων αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Μπακάλης για τους γηπεδούχους.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Mάππας, Γάλας, Παπαζούδης, Λέγνκα, Μαγγανάς, Μπακάλης, Μίχος (65′ Σαμπάνης), Πασαλίδης (50’Λάλας), Τόρρες (51′ Σπανός), Μιχαλάκης, Ζαγοριανός.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Καρακούτσης, Ρότα, Λίτσος, Λιοσης, Μαυρομάτης, Καλαγκάνης, Αγγελόπουλος, Ετοφ (90′ Μακρίδης), Μπεκατώρος (54′ Αγγελόπουλος), Κοιλιάρας (65′ Καρούτης), Πότσι, Κατσικοκέρης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply