Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λύτρωσε το Χαϊδάρι ο Μάλι

Published

on

Δύσκολη νίκη πήρε το Χαϊδάρι εντός έδρας με 1-0 κόντρα στο μαχητικό Παλαιό Φάληρο. Μπορεί στα χαρτιά οι γηπεδούχοι να ήταν το απόλυτο φαβορί, όμως οι φιλοξενούμενοι έχασαν πρώτοι τη μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ από τα έντεκα βήματα, αλλά ο Ζαμπάρας νικήθηκε από τον Μίχο. Στο δεύτερο μέρος, οι κυανέρυθροι έψαχναν το γκολ και λυτρώθηκαν στο 88′ από τις αλλαγές του Γιώργου Ασπρογέρακα, όταν ο Παναγιωτακόπουλος σέντραρε και ο Μάλι με κεφαλιά έλυσε το γόρδιο δεσμό. Για άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα του Παύλου Κυριακουλέα στάθηκε άτυχη αφού έχασε στο τέλος τον βαθμό της ισοπαλίας, όπως στην Ηλιούπολη. Το Χαϊδάρι έφτασε πλέον τους 33 πόντους.

Χαϊδάρι (Γ.Ασπρογέρακας): Μίχος, Πολίτης, Νούλας, Κασάπης, Αρβανίτης, Μπατής, Ρούσα (73′ Μάλι), Χριστούλης, Καρώνας (86′ Παναγιωτακόπουλος), Κοτσολάκος (67′ Δημητρακόπουλος), Διαμάντης.

Π.Φάληρο (Π.Κυριακουλέας): Κάρσος, Καλογερόπουλος, Μαλλής, Νικηφοράκης, Τσάφος, Γερακάρης, Σακελλαρίου (83′ Γκολενάι), Φραγκάκος (10′ Ζαμπάρας), Μαρούσης (46′ Ντεκίδης), Κεντρός, Σφενδύλης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply