Connect with us

stoplekto

Σκόνταψε ο Πανελευσινιακός 1-1 με Αία Παραλίας (φωτό)

Έχασαν πέναλτι οι γηπεδούχοι

Published

on

‘Ενας ψυχωμένος Αίας Παραλίας Ασπροπύργου εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες του Πανελευσινιακού και κατάφερε να πάρει ισοπαλία 1-1 μέσα στην Ελευσίνα.

Πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ο Παπαευθυμίου που ισοφάρισε σε 1-1 αλλά έχασε πέναλτι και την ευκαιρία να κάνει τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη το 2-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν καλές ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ με σουτ του Κουϊμτζίδη στο 15΄ και στο 20΄με τον Χουμασουρίτζε που δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα μετά από σέντρα του Ανδρεάδη.

Στο 32΄ο Δήμας πρόλαβε μόλις την τελευταία στιγμή τον Ανδρεάδη που έμπαινε μόνος του.

Ο Αίας μπήκε δυνατά στην επανάληψη και αφού ο Γ. Παπαδόπουλος στο 52΄σούταρε ψηλά άουτ στο 57΄άνοιξαν το σκορ. Ο Χρ.Παπαδόπουλος με φάουλ από αριστερά έγραψε το 1-0 καθώς η μπάλα πέρασε μέσα από τα χέρια και κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα του Πανελευσινιακού.

Από το σημείο αυτό και μετά το παιχνίδι πήρες φωτιά. Στο 58΄μετά από σέντρα του Ανδρεάδη τρεις επιθετικοί των γηπεδούχων δεν μπόρεσαν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 66΄ο Γ. Παπαδόπουλος κλώτσησε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του καθώς βρέθηκε μόνος με τον Τσουκαλά και τον τελευταίο να σώζει την εστία του.

Στο 68΄ο Καρολί βρέθηκε πάλι μόνος με τον Τσουκαλά με τον τελευταίο να σώζει και πάλι.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κάρολι πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Στο 81΄μετά από σέντρα του Μακρίδη ο Παπαευθυμίου με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 86΄οι γηπεδούχοι έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία καθώς σε χέρι αμυντικού ο διαιτητής διέταξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Παπαευθυμίου στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία να δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.

Καλός ο διαιτητής Αλιάγας και οι βοηθοί Οικονόμου και Φούρκας.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τσουκαλάς, Βάσης, Δούκας (80΄Παπαευθυμίου), Καριαβούλας, Ευαγγέλου, Νάκας, Χουμασουρίτζε, Κουϊμτζίδης, Μπαγδάτογλου (46΄Μακρίδης), Ανδρεάδης, Τούσης (59΄Κανταρτζής)

ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: Δήμας, Κουτσκίνης, Σεριφάϊ, Κοράκης, Πλάκας, Μαυροειδόγκωνας, Κάρολι, Λάσκος ( 46΄Παπαδόπουλος Χ), Κλογκέρι, Σπυρίδης ( 39΄λ. τρ Αμπαζάι), Παπαδόπουλος Γ. (76΄Τζούντι)

Γράφει ο Π.Παντελιδάκης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply