Connect with us

stoplekto

Ο Ξένος μοίρασε βαθμούς στο Περιστέρι

Published

on

Το πρωί της Κυριακής στον Ήφαιστο, αναμετρήθηκαν Ηρακλής Περιστερίου και Χρυσούπολη για τη 14η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας Αθηνών. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, με τη Χρυσούπολη να χάνει μοναδικές ευκαιρίες για πάρει το τρίποντο. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν οριζόντιο δοκάρι στο 20′ αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν με δύο κεφαλιές του προωθημένου Μπερνικόλα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο τερματοφύλακας των κυανόλευκων, Ξένος, έκλεψε τη παράσταση. Αρχικά, πρόλαβε τον Μάνεση σε τετ α τετ του 78′ και στο 90′ μπλόκαρε το πέναλτι του Καμαρέτσου, παράβαση που υπέδειξε ο επόπτης και καταλόγισε ο διαιτητής Γρίμμας για χέρι του Σιώλου. Ενδέκατος με 15 πόντους παρέμεινε ο Ηρακλής, τρίτη από το τέλος η ομάδα του Κότσαλου με 11 βαθμούς.

Ηρακλής (Σ.Κακαβάς): Ξένος, Κούρτης, Μπερνικόλας, Σιώλος, Καρακωνσταντής, Χαυλής (55′ Πέτσι), Κωνσταντακόπουλος (80′ Πατεστής), Κατσουγιάννης, Παλαιολόγος (75′ Τσομάσι), Αρχοντούλης, Βασιλείου.

Χρυσούπολη (Ε.Κότσαλος): Θεμιστοκλέους, Μπόικος, Βασιλειάδης, Μουστακάκης, Καμαρέτσος, Μανωλιός, Κωνσταντής, Αλτσαντζής (85′ Κατσαρός), Βλάμης (82′ Παναγιώτου), Μακράς, Μάνεσης (89′ Αποστολόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply