Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αιφνίδιο διαζύγιο με Μηλιά ο Φωστήρας

Published

on

Ο Φωστήρας Ηλιούπολης μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα ο τεχνικός Ανδρέας Μηλιάς να υποβάλλει την παραίτηση του μετά από έναν πετυχημένο χρόνο παρουσίας στο σύλλογο. Η διοίκηση προσπάθησε να μεταπείσει τον 45χρονο προπονητή αλλά τελικώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν για ένα φιλικό διαζύγιο. Μάλιστα, ακολούθησε και η παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση.

”Παρελθόν για την ομάδα του Φωστήρα Ηλιούπολης αποτελεί ο Ανδρέας Μηλιάς, ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του στην Διοίκηση της ομάδας. Παρά τις προσπάθειες της Διοίκησης, η απόφαση του ήταν αμετάκλητη. Η Διοίκηση τον ευχαριστεί για την ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ του γιατί ο Ανδρέας είναι ΠΡΩΤΑ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟΣ. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη προπονητική του καριέρα και να ξέρει ότι η πόρτα της ομάδας μας θα παραμένει πάντα ανοιχτή για τέτοιους φίλους.”  

Στο θέμα της αντικατάστασης, τη Πέμπτη θα συγκληθεί Διοικητικό συμβούλιο και θα παρθεί η οριστική απόφαση για τον νέο προπονητή των πορτοκαλί. Επίσης, στο συμβούλιο θα συζητηθεί και η περίπτωση ενίσχυσης του σωματείου με νέους ποδοσφαιριστές.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply