Connect with us

stoplekto

Άτταλος – Ασπρόπυργος 1-3

Published

on

Μεγάλη νίκη μέσα στη Νέα Πέραμο επί του Άτταλου πέτυχε ο Ασπρόπυργος και έκανε το  τεράστιο άλμα για να πάρει το εισιτήριο του μεγάλου τελικού.

Ο Κομιώτης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 31’. Ισοφάρισε ο Κουϊμτσίδης στο 45’ για τους γηπεδούχους , αλλά οι Ασπροπυργιώτες σημείωσαν στην επανάληψη δυο ακόμα τέρματα με τους Κοπαλά 63’ και Καλογρίδη 80’.

Στο ημίχρονο ο Άτταλος ζήτησε να γίνει ένσταση ταυτοπροσωπίας για τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Σταθόπουλο υποστηρίζοντας ότι δεν είναι δικό του το δελτίο , αλλά του αδελφού και απλά έχουν αλλάξει την φωτογραφία .

Ο διαιτητής Βάτσιος δεν διέκρινε διαφορά στον τερματοφύλακα από την φωτογραφία, όπως ανέφερε στο φύλλο αγώνα, αλλά κράτησε το δελτίο το οποίο θα προσκομίσει στην ΕΠΣΔΑ για τα περαιτέρω….

ΑΤΤΑΛΟΣ : Πορανίδης,. Φραγκόπουλος, Κουτσομύτης, Στάθης, Ευσταθιάδης, Βικράν, Κουϊμτσίδης , Μπαγδάτογλου. Μονέ, Γκελάι( 67’ Ασλανίδης) Αριστόπουλος( 30’ Βούκα)

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ : Σταθόπουλος, Καπίδης Χελιώτης( 71’΄Σιδηρόπουλος) Φωτιάδης. Πολυτάρχου Κ., Κάτσος, Κοπαλάς( 82’ Μούτας) Τσιανάκας, Κομιώτης , Καλογρίδης ( 89’ Ρούπας) Καγκελίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply