Connect with us

stoplekto

Ανθούπολη – Άρης Πετρούπολης 1-0

Published

on

Χάρις σε ένα γκολ με δυνατό σουτ από 25 μέτρα στο 11΄ του Μαντινιώτη η Ανθούπολη νίκησε τον Άρη Πετρούπολης με 1 – 0.
Το παιχνίδι στο 1ο ημίχρονο πέρασε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις εκτός αυτής του γκολ της Ανθούπολης ενώ το δεύτερο μέρος  κύλησε με τον Άρη να έχει ασφυκτική υπεροχή με πολλές χαμένες ευκαιρίες προσπαθώντας να ισοφαρίσει την δε Ανθούπολη να αμύνεται στο μισό γήπεδο προσπαθώντας να κρατήσει το σκορ.
Στο  24΄δυνατό σουτ του Βαφειάδη πέρασε ελάχιστα άουτ.
Όσο περνούσε η ώρα τόσο μεγάλωνε η πίεση των παιχτών του Άρη που προσπαθούσαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια ενώ όλοι οι παίχτες της Ανθούπολης με νύχια και δόντια κράταγαν το υπερπολύτιμο τρίποντο.

Οι περισσότερο εντυπωσιακές ευκαιρίες του Άρη να σκοράρει ήταν στο 71΄ όταν σουτ του Μπαλογιάννη και στο 82΄ δυνατό σουτ του Πούλιου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καπόπουλος
Από την Ανθούπολη ξεχώρισαν οι Καπόπουλος και Μαντινιώτης ενώ από τον Άρη οι Βαφειάδης, Τσοπανάκος , Παούρης και Πούλιος
Η ομάδα του Άρη με τους 7 νεοαποκτηθέντες παίχτες του άφησε άριστες εντυπώσεις για καλύτερη συνέχεια

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ : Καπόπουλος, Κωνσαντόπουλος Φ.,  Τζαγκης, Σπάτα,  Ρουμελιωτάκης,  Νόκας,  Μαντινιώτης,  Κωνσταντόπουλος Ηρ ( 55΄ Μπάλλας ),  Καλαμπαλίκης,  Τζαβάρας( 68΄Μιχαλακέλης ),  Καμπαστανάκης ( 61΄ Τζαβελέκος ).

ΑΡΗΣ ΠΕΤ. : Τριανταφύλλου, Βλαχόπουλος,  Κότσαλος,  Τομάρας, Μπαλογιάννης, Πάγια, Γεωργίου ( 46΄ Ρουμπής ), Βαφειάδης, Παούρης,  Πούλιος,  Τζαμαλής ( 3΄ Τσοπανάκος ).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply