Connect with us

stoplekto

Νίκη Ρέντη- ΑΟ Καστέλλας 1-2

Published

on

Τρίτη  νίκη φέτος  για τον ΑΟ Καστέλλας απέναντι στη Νίκη Ρέντη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν «πάρει  τον αέρα» από τους Ρεντιώτες αφού τους νίκησαν δυο φορές στο πρωτάθλημα και μια για το Κύπελλο. Αυτή την φορά μάλιστα  μέσα στο «σπίτι» τους με 2-1 και πέτυχαν ένα σπουδαίο βαθμολογικής σημασίας «τρίποντο».

Η ομάδα του Νίκου Σκαρμούτσου προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Διαμαντόπουλου(25’) και Παναγιωτόπουλου(85’). Οι Ρεντιώτες μείωσαν στο 91’ με τον Ζούβελο, ενώ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 94’ με τον Δασκαλάκη να «σημαδεύει» το δοκάρι.

Στο 82’ ο διαιτητής Φιλακούρης απέβαλε από τον πάγκο των γηπεδούχων τον Πιτσίνο για εξύβριση, καθώς και τον παράγοντα Αποστόλη Τσιρογιάννη για διαμαρτυρία.

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Ζήλο, Φράγκος, Πιστίνος(64’ Ζεπάτος), Χουτζιούμης, Τόννης(59’ Δασκαλάκης), Τσελίκας, Τσιρογιάννης, Φέρκο, Οσμανάι, Μητακίδης(74’ Ζούβελος).

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: Λιούμπης, Καπογιάννης, Μηνάς(62’ Ζαχαρίου), Τζάκο, Διαμαντόπουλος, Λυκογιάννης, Μηνόγιαννης(71’ Παναγιωτόπουλος), Δημόπουλος, Τσίγκος, Πατρικάκος, Σέχου(67’ Βικάτος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply