Connect with us

Uncategorized

Όρθια η Ολυμπιάδα στο Ελληνικό 0-0 με τον Εθνικό..

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση του Εθνικού με την Ολυμπιάδα, που έληξε στο 0-0.Μάλιστα αν μια ομάδα αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα αυτή είναι η Ολυμπιάδα, που είχε τις κυριότερες φάσεις στον αγώνα.

Έγινε πάντως πολύ καλό παιχνίδι κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες( δυνατός αέρας, ψιλόβροχο), παρουσία 500 φιλάθλων που βρέθηκαν στο Ελληνικό.

Η Ολυμπιάδα είχε δύο καλές ευκαιρίες στο α΄ μέρος με μακρινό σούτ του Γιαννουλάκη στο 21΄, και κεφαλιά του Αντωνίου στο 32΄ η μπάλα έφυγε ξυστά από το δοκάρι, ενώ στην επανάληψη ο Εθνικός ανέβηκε και πίεσε, ειδικά μετά την αναγκαστική αλλαγή του Πέρρου.

Μάλιστα στο 68΄ ο Γεωργίου έκανε εντυπωσιακή απόκρουση όταν η μπάλα (σε απόκρουση του Μελλά) την πήρε ο αέρας και την έστειλε στην εστία, ενώ δύο σούτ του Μπίτσα στο 74΄ – απέκρουσαν οι αμυντικοί της Ολυμπιάδας, και στο 81΄ , έφυγε μόλις άουτ.

Στο 87΄ σε φάση διαρκείας στα καρέ του Εθνικού, ο Γκικουρίας ανενόχλητος μέσα από την περιοχή έπιασε το βολέ στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Καλύτεροι της Ολυμπιάδας οι Μελλάς, Γιανουλάκης, Γεωργίου, Αντωνίου,Λιόσης και ο Πέρρος όσο αγωνίσθηκε.

Από τον Εθνικό οι Σαλίμπασα, Ρούσος,Ντούνη, Μπίτσας

Κάποια λήθη του διαιτητή Κ. Αντωνίου(Φωτόπουλος, Γκαβέρας) Αθηνών δεν επηρέασαν.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μειμάρογλου, Ντούνη, Τσούμας, Ρούσσος, Σαμλίδης, Σαμιώτης(60΄Μωυσιάδης ), Κυριακάκης, Κασιάρας (80΄Παπαμιχαήλ),Κατσίγιαννης, Σαλίμπασα, Μπίτσας.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ:Γεωργίου, Παντελίδης, Γιαννουλάκης, Πουλής, Μελλάς, Γκιάτης, Πέρρος(52΄ λ.τρ.Δακουτρός), Λιόσης, Μαυρουδής(80΄ Γκικουρίας),Αντωνίου, Αχλαδιώτης(65΄ Καμμένος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply