Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…

Published

on

**Ομάδα μοντέλο η Κύπρος Κορυδαλλού . Είναι ένας σύλλογος που τα δυο τελευταία χρόνια έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Καταρχήν δεν υπάρχει ένας ή δυο παράγοντες που ασχολούνται ,αλλά πολλοί . Και προσπαθούν να λειτουργούν όλα στην εντέλεια. Όχι μόνο αγωνιστικά , αλλά και οργανωτικά . Ιδιαίτερα στον τομέα των δημοσίων σχέσεων το σωματείο είναι πολύ μπροστά. Και κάτι άλλο. Οι άνθρωποι που  έχουν αναλάβει την Κύπρο, την πήραν πέρυσι  από την Γ’ Κατηγορία και την οδηγούν φέτος  στην Α’ . Αυτό λέει πολλά….

**Μετά από έντεκα χρόνια στον Περαμαϊκό , αποχώρησε ο Στέργιος Καραγιάννης , που θα συνεχίσει αλλού . Δεν είναι δύσκολο να το μαντέψετε . Επιστρέφει στη Δραπετσώνα. Την ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του και στην οποία προπονητής είναι ο πατέρας του. Και όπως λέγεται κι ο ίδιος ετοιμάζεται να παρακολουθήσει σχολή προπονητών για να ασχοληθεί με το επάγγελμα από την επόμενη χρονιά….

**Στη εκδήλωση για τα εγκαίνια της πλατείας των Αγίων Αναργύρων στην Παλιά Κοκκινιά από τους Γιάννη Μώραλη και Βαγγέλη Μαρινάκη παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ Κώστας Χολέβας …

**Χαιρετίζουμε την επιστροφή του Βασίλη Παπαοικονόμου στο γραφείο τύπου της Οδηγήτριας. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση….

**Προπονητής σε  Πειραϊκή ομάδα είναι έτοιμος για …αναχώρηση. Αν δεν τον έχουν ήδη …φύγει….

**Ο ένθερμος φίλαθλος  του Ολυμπιακού και φίλος των σωματείων της Σαλαμίνας Νώντας Καρνέσης ευχαριστεί τον Διευθυντή της Θωρακοαγγειοχειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου « Μετροπόλιταν » κ. Ματθαίο Δουζίνα για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξε στην περίπτωση του …

**Χρόνια Πολλά στον φίλο και αδελφό Τάσο Κορφιάτη που έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή . Να είσαι πάντα χαρούμενος και υγιής φίλε και  να έχεις καλά ταξίδια στο Αιγαίο πέλαγος που «ανεβοκατεβαίνεις » καθημερινά…..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply