Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εύκολο πέρασμα για τον Χαραυγιακό

Published

on

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο Χαραυγιακός επικράτησε στην έδρα του Κολωνού με 4-0 και πλησίασε τους πρωτοπόρους. Οι ”νερατζούρι” μπήκαν δυναμικά και στο 13′ είχαν δοκάρι με τον Κατσαμπάνη ενώ το σκορ άνοιξε στο 16′ ο Ράμμος και δέκα λεπτά αργότερα ο ηγέτης της ομάδας, Παύλος Μπίτιλης, με σουτ έγραψε το 2-0 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αλλά στο 75′ ο Ντακόβ σημείωσε το 3-0 ενώ ο χορός των γκολ έκλεισε θεαματικά στο 80′ με το κόρνερ του Μπίτιλη να καταλήγει απευθείας στα δίχτυα του Ροκανά για το τελικό 4-0 της ομάδας από την Ηλιούπολη. Με πολλά νέα παιδιά αγωνίστηκαν οι κυανοκίτρινοι.

Κολωνός (Α.Ρίζος): Ροκανάς, Βογιατζής, Λαμπράκος, Καπελάκης, Νυκταράκης, Δημόπουλος, Ράσα (69′ Χατζής), Βενιέρης (46′ Μήτρος), Ζέρβας, Μακρόπουλος, Καγκάδης (58′ Τσιτιμάκης).

Χαραυγιακός (Π.Καπώνης): Δωριάδης, Γουσούλης (79′ Ντότσικας), Τουγουντζόγλου, Ράμμος, Μπιρμπιλής, Κατσούλας, Ντακόβ (76′ Κουτρούλης), Στασινόπουλος, Κουντουριώτης, Μπίτιλης (83′ Ξηροκώστας), Κατσαμπάνης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply